Ignoranta este cea mai teribila arma a secolului in care traim! Nenicii aia care au ajuns in functii ne ignora complet! Pentru ei noi nu existam! Ei vad doar cariera lor, buzunarul lor si burdihanul lor. Fiecare dintre noi asteptaam o schimbare, insa aceasta nu va veni daca nu incercam sa facem ceva concret in aceasta directie.

Iar noi, romanii, nu stim sa ne organizam! Stiu ce vreti sa spuneti, dar nu e cazul! Sunt satul de exemple si, din pacate, am o multitudine de argumente care sa-mi sustina afirmatiile!

Am si eu o intrebare pentru toti cei de pe forum: daca ar trebui sa ne organizam toti, la nivel de tara, in fiecare oras, sa facem cate un club cu cei care vor sa schimbe ceva in tara asta, cati credeti ca ar avea initiativa? Cati dintre voi nu vor privi peste umar si cati nu se vor plange ca au alte probleme pe cap?

Multi! Foarte multi! Pentru ca noi asteptam sa ia altul initiativa, iar noi nu facem nimic! Ba, mai mult, atunci cand altul are aceasta initiativa, fie il ignoram or, mai rau, incercam sa-l discreditam etc.

Poate ca ma insel si romanii s-au schimbat! Poate ca nu am luat pulsul celor din jur asa cum a trebuit! Poate ca sunt subiectiv! Nu stiu! Astept sa imi demonstrati voi ca nu am dreptate cand spun ca noi, romanii, suntem ca natafleata, tipul cu para! Majoritatea!

Mesaj postat de theseth