Comisia de Autorizare a Jocurilor de Noroc din cadrul Ministerului Finantelor Publice a suspendat joi, 22.09.2005, pe termen de 15 zile, licenta cazinoului din Sinaia, informeaza Asociatia Organizatorilor de Cazinouri din Romania. Motivul invocat a fost "nerespectarea programului de functionare", constatata de Garda Financiara.

"Am ajuns sa lucram in conditii de stare de asediu, din cauza ordinelor date de conducerea ANAF. Cazinoul din Sinaia inchisese portile la cateva ore dupa miezul noptii, din lipsa de clienti, iar la orele 4 dimineata s-au trezit cu Garda Financiara pe cap. Nu intelegem de ce, pentru o abatere minora, s-a luat o masura atat de radicala.

Reprezentantii Ministerului Finantelor se comporta de parca vor sa renunte la venituri importante la bugetul de stat. Dupa cum se stie, cazinourile sunt printre cei mai mari si constanti contribuabili", a declarat dl. Sorin Constantinescu, reprezentantul Asociatiei Organizatorilor de Cazinouri din Romania, care poate fi contactat pentru detalii suplimentare la tel. 0720 69 69 69.

Reamintim ca pe 16 septembrie a.c., in cadrul unei videoconferinte cu prefectii, premierul Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca doreste inasprirea legislatiei in domeniile jocurilor de noroc, cazinourilor si firmelor de protectie si paza.