Consultarile de la Palatul Victoria dintre premierul Calin Popescu Tariceanu si liderii partidelor parlamentare au declansat reactii imediate din partea clasei politice.

Presedintele Traian Basescu a declarat ca nu este deranjat de faptul ca premierul Calin Popescu-Tariceanu s-a intalnit cu reprezentantii partidelor parlamentare inainte de consultarile politice stabilite la Palatul Cotroceni. "Orice intalnire este foarte buna.

Orice intalnire este o contributie la intelegerea realitatii", a precizat seful statului

Secretarul Camerei Deputatilor, Victor Ponta (PSD)considera consultarile cu premierul o "capcana" pentru deputati. El a acuzat coalitia de faptul ca "s-a vorbit" cu premierul Tariceanu care, invitandu-i la consultari pe Adrian Nastase si Miron Mitrea, a intins o capcana deputatilor din opozitie in privinta Regulamentului.

Purtatorul de cuvant al Partidului Conservator, deputatul Bogdan Ciuca, a declarat ca partidul pe care il reprezinta considera ca prioritatea zero a Romaniei este integrarea si nu discutii sterile pe diverse teme care nu se incadreaza in agenda cetateanului.

El a calificat discutiile de la Palatul Victoria ca fiind "cu implicatii serioase si nu doar declarative".