Am idealuri mai mari decat proiectul O-Zone!", a spus Dan Balan, fost membru al trupei O-Zone, aflat ieri la Brasov pentru cea de-a doua seara a Festivalului Cerbul de Aur, recitalul moldovenilor. Desi vestea ca fostii „regi" ai genului dance se vor reuni pentru Cerb i-a facut pe multi sa spere ca proiectul O-Zone va fi reluat, cei trei au anuntat ieri ca nici nu poate fi vorba de asa ceva.

Baietii au precizat ca este concertul de adio si ca festivalul a reprezentat cea mai buna ocazie pentru a-si lua la revedere de la fanii romani si moldoveni. Dan Balan traieste acum in Los Angeles si are propria trupa pop-rock, despre care spune doar ca o va lansa exclusiv in America. Cat despre ceilalti, sustin ca ar dori, la randu-le, sa incerce cariere solo. „Nu am venit aici pentru bani.

Avem zece milioane de discuri vandute in toata lumea, deci nu de bani avem nevoie. Voiam doar sa ne luam adio", a spus Dan Balan. Fosta trupa O-Zone a dat ceva batai de cap organizatorilor.

Dupa ce se zvonise ca nici nu vor mai veni, cei trei (Radu Sarbu, Arsenie Todiras si Dan Balan) au aparut, dar s-au lasat cu greu adusi la conferinta de presa organizata de TVR, spunand ca evita sa traverseze multimea de teama sa nu-i asalteze fanii.

> Natalie Imbruglia a sosit la Aeroportul „Henri Coanda" din Bucuresti ieri, la ora 15.00 si a plecat direct spre Hotelul Aro din Brasov, unde a ajuns in jurul orei 18.00.

> Cantareata a venit impreuna cu sotul ei, muzicianul Daniel Johns, care a decis sa viziteze Brasovul. Acesta a solicitat viza de intrare in Romania in ultimul moment, situatie care s-a rezolvat in foarte rapid. In cursul zilei de azi, artista va avea o repetitie fara public si fara presa.

> Bagajele cantaretei au fost incarcate in 19 carucioare. Ea a cerut ca apartamentul de la hotel sa fie dotat cu umidificator, iar in camera managerului sau sa fie instalat cablu de internet.

> Pentru cabina, Natalie a cerut: sticle cu apa de izvor, la temperatura camerei, sucuri la rece, ceaiuri, lapte de soia degresat, fructe proaspete, miere, humus, dar si lumanari parfumate pentru aromoterapie, prosoape si lichid dezinfectant pentru spalat pe maini.

> Vedeta va canta la Brasov astazi, incepand de la ora 22.30

„We love you, Joe!"

Joe Cocker, capul de afis al Festivalului Cerbul de Aur 2005, i-a ridicat in picioare pe cei 5.000 de spectatori care luasera cu asalt Piata Mare in prima seara de festival.

> Artistul a sosit la Brasov cu putin timp inainte de inceperea concertului, cu mare intarziere, deoarece antemergatorii de la politie au avut pana (din cauza unei gropi) inainte de Busteni. A fost gasita o solutie mai rapida decat inlocuirea rotii si a fost chemata o alta masina.

> Joe Cocker nu a mai mers la Hotelul Aro, asa cum era programat, ci a venit direct la scena. A plecat impreuna cu echipa sa spre Bucuresti, la o jumatate de ora dupa incheierea concertului si a parasit Romania ieri dimineata.

> La plecare, cantaretul a cerut ca automobilul sa nu depaseasca 100 de kilometri pe ora, pentru ca drumul Bucuresti-Brasov a fost parcurs cu o viteza prea mare.