Creditele CitiFinancial pot fi platite si la ghiseele Postei Romane

de     HotNews.ro
Vineri, 23 septembrie 2005, 0:00Compania Nationala Posta Romana anunta extinderea serviciilor sale, prin oferirea noului serviciu de eliberare si achitare a imprumuturilor CitiFinancial, prin cele peste 500 de oficii postale informatizate din tara care presteaza operatiuni in timp real.

Serviciul este deja utilizat cu succes de 20% dintre clientii CitiFinancial, procentul celor care folosesc ghiseele Postei Romane fiind in crestere.

Prin utilizarea oficiilor postale, CitiFinancial –parte a Citibank Romania SA beneficiaza de una dintre cele mai largi retele de distributie din Romania, punand la dispozitia persoanelor fizice din intreaga tara imprumuturi pentru nevoi personale nespecificate.

Clientul se poate prezenta la sediul oricarui oficiu postal desemnat pentru incasarea imprumutului sau pentru plata ratelor aferente imprumutului. Imprumuturile de achitat raman la dispozitia clientilor timp de 10 zile calendaristice de la data aprobarii lor de catre Citibank Romania SA.

Eliberarea imprumuturilor CitiFinancial precum si colectarea ratelor lunare la ghiseele oficiilor postale se efectueaza numai in numerar, clientul fiind obligat sa prezinte salariatului postal actul de identitate (buletin sau carte de identitate).

Plata ratelor lunare pentru imprumuturi poate fi efectuata si de catre alte persoane decat titularul imprumutului, cu conditia furnizarii catre salariatul postal a urmatoarelor informatii aferente titularului: numarul si seria buletinului sau a cartii de indentitate, codul numeric personal si numarul imprumutului.


59 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version