Oracle si HP ajuta companiile sa-si imbunatateasca nivelele de servicii IT si sa controleze costuril

de     Agora News
Sâmbătă, 24 septembrie 2005, 0:00Aceasta initiativa are la baza un contract de dezvoltare, servicii si marketing si va asigura servicii si suport pentru implementarea rapida, gestiunea integrata si facilitati de aprovizionare dinamica pentru clientii din intreaga lume.

Determinata de cerintele clientilor privind imbunatatirea recuperarii investitiei in IT si o mai buna adaptare a nivelelor de servicii IT cu necesitatile afacerii, initiativa "Optimize for Agility" urmareste sa le permita clentilor comuni sa beneficieze de resursele IT virtualizate, eficiente din

punct de vedere al costurilor, fiabile si scalabile, care sa poata fi urmarite dinamic in orice moment.

Initiativa este sustinuta de inovatiile incorporate in servicii si produse, cum sunt, de exemplu, capabilitatile native ale platformei grid Oracle 10g, solutiile de gestiune HP OpenView si Oracle Enterprise Manager, care vor modifica in mod deschis evenimente si informatii operationale, permitand o analiza mai complexa

radacina-cauza si solutionarea problemelor dintr-o infrastructura grid. Aceasta integrare, posibila prin schimbarea modelelor folosind servicii web, le ofera utilizatorilor abilitatea de a detecta si avertiza asupra degradarii performantelor IT inainte ca acestea sa aiba impact asupra afacerii.

Initiativa ii ajuta de asemenea pe clienti sa gestioneze obiectivele nivelului de servicii prin scalarea automata a resurselor software si hardware astfel incat sa corespunda solicitarilor lor.

Ca rezultat, companiile pot identifica, aloca si realoca resursele IT - de la servere la stocare la capacitatea retelei - pentru a regla modificarile facute in timpul lucrului, imbunatatirile tehnologice si cerintele afacerii fara sa afecteze productivitatea utilizatorului.

In plus, ofertele de servicii si suport vor fi furnizate prin intermediul a peste 950 de specialisti HP in servicii, instruiti Oracle.

Serviciile Grid Accelerator, denumite HP Express Services, vor asigura implementarea accelerata a bazei de date Oracle 10g pe servere HP si vor fi disponibile initial in America de Nord urmand ca, ulterior, sa existe programe similare si in alte tari.


19 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri