Dupa cununia civila incheiata in secret cu trei luni in urma, Gianina Corondan si-a invitat, sambata, toti prietenii la nunta. Rudele, colegii si apropiatii vedetei au venit sambata la Schitul Darvari, din Bucuresti, unde s-a oficiat cununia religioasa. Imbracata intr-o rochie-fantezie, semnata de creatoarea Wilhelmina Arz, vedeta TVR a pasit in fata altarului alaturi de alesul ei, Mihai Anton.

Bucuria mirilor a fost impartasita si de prieteni, printre care creatoarea Wilhelmina Arz, care se ocupa de ceva vreme de imaginea Gianinei, actorul Dragos Bucur, Andreea Esca, cu sotul ei, Alexandre Eram, Dana Cavaleru, actrita la Teatrul Bulandra, colaboratoare a lui Dan Puric, Razvan Mazilu, care a venit cu Monica Petrica, prim-balerina a Operei Romane, si cu iubitul acesteia, arhitectul Mihai Mogoseanu.

Nasi au fost Silviu Preoteasa, director al companiei Midocar (dealer Volkswagen), si sotia lui, Dana. „E ciudat acum... un amalgam de ganduri, unele mai prozaice, unele mai romantice, ca la orice inceput. E o bucurie nebuna sa-i vezi pe toti adunati pentru tine, toate rudele, toti prietenii, cunoscutii. Cat despre emotie... a fost puternica in momentul in care l-am reintalnit pe Mihai. Si de atunci emotia asta e permanenta", a spus Gianina.

„Nu plecam in luna de miere"

Petrecerea, organizata la „Casa Tra-la-la" a rezervat si o surpriza: Gianina Corondan s-a tuns zero. „Sa zicem, 0,5! Asa aratam la prima intalnire cu Misa si am vrut sa fiu la fel si la nunta", spune ea.

La petrecere a aparut si stilista Dana Gotschling, care a prins, de altfel, si buchetul, sau liderul sindical Matei Bratianu, unchiul lui Mihai. Invitatii s-au delectat cu un meniu traditional romanesc, „reinventat" de trei tineri maestri bucatari scoliti la Londra.

Mihai Anton, alintat Misa, lucreaza in publicitate si a cunoscut-o pe Gianina in urma cu 12 ani, la Teatrul Podul. Au fost amici o vreme, dar viata i-a despartit. In urma cu cateva luni, cei doi s-au reintalnit tot la Podul si... pe 11 iunie s-au casatorit in mare secret, la Primaria Sectorului 2 din Capitala.

„Nu plecam in luna de miere. O punem de-o parte pentru altadata", au mai spus mirii.

Emotii la Milano pentru top-modelul Catrinel Menghia

Catrinel Menghia, top-model al agentiei MRA, care lucreaza de cativa ani la Milano, pentru Armani, se va casatori astazi cu Massimo Brambatti, procuratorul italian al firmei GEA, colaborator al clubului Juventus Torino.

Cei doi anuntasera o petrecere extravaganta, intr-una dintre resedintele luxoase de pe malul Lacului Como, dar nunta s-a amanat pentru primavara, astazi urmand sa se oficieze, in cerc restrans, doar cununia civila. La petrecere au fost admisi doar cativa ziaristi de la „Canale 7" (unde Massimo Brambatti are emisiunea „Diretta Stadio") si un fotograf italian de moda, prieten al miresei.

Dupa cununia civila, va avea loc o mica petrecere la restaurantul Bulgari din Milano, unde au fost invitate 30 de persoane, printre care si Guido Dolci, patronul agentiei Major, din Milano, partenerul italian al agentiei MRA. Parintii lui Catrinel nu vor fi prezenti la cununie, urmand sa vina abia la nunta.

Nasii celor doi sunt Alessandro Moggi (fiul lui Luciano Moggi, directorul echipei de fotbal Juventus Torino) si sotia acestuia, iar pentru nunta este posibil ca acestia sa fie dublati de Liviu Ionescu, managerul agentiei MRA, si sotia lui, Mihaela.

Tinerii insuratei au primit de la socrul mare un dar de nunta extravagant: un apartament de 200 de metri patrati, intr-o zona rezidentiala din Milano, in valoare de 1.400.000 de euro.