Stelistul a refuzat sa stea la conferinta de presa alaturi de antrenorul lui Poli, acuzindu-l ca i-a injurat jucatorii in timpul partidei. "Nu eu, ci Rosenborg i-a injurat" a fost replica ironica a ieseanului

Un meci terminat intr-o tensiune maxima a continuat la acelasi nivel si dupa minutul 90. Protasov a anuntat imediat organizatorii meciului ca refuza sa vina la conferinta de presa alaturi de Ionut Popa. "Mi-a injurat jucatorii in timpul partidei.

Pe Ogararu l-a facut in toate felurile si nu pot sa stau linga el, mai ales ca este si profesor", a spus Protasov. La rindul sau, MM Stoica a zis ca "Popa a injurat tot timpul jucatorii nostri si a instigat publicul la violenta. Ar trebui suspendat".

Inaintea meciului, Popa declarase: "Le-am cerut jucatorilor mei sa-i calce pe git pe stelisti. Vreau singe, vreau sa-i urce pe garduri!".

Tehnicianul gazdelor a replicat la fel de dur: "Protasov nu stie limba noastra, iar MM ar trebui sa mai citeasca Dictionarul Limbii romane, sint cuvinte ce pot fi folosite la figurat. E treaba mea cum imi incurajez jucatorii.

N-a venit Protasov la conferinta de presa? Ma doare in cot, oricum trebuia sa-l aduca si pe Stefan Stoica aici pentru a putea intelege ce spune. Din ce tara e el? Rusia, Ucraina? Asta e mentalitatea lor, cultura noastra e alta".

"Nu pot intelege sub nici o forma atitudinea lui Ionut Popa, care ne-a facut cu ou si cu otet tot meciul. Nu e deloc normal ce s-a petrecut pe stadion"

George Ogararu

Ce zice Protasov

"Popa mi-a injurat tot timpul fotbalistii. N-am dat mina cu un astfel de om dupa meci. Pina acum am fost calm si linistit, dar cind cineva se ia de jucatorii mei iau foc"

Ce zice Popa

"Eu n-am injurat pe nimeni, dar ii spun ceva lui Protasov. Pe el l-au injurat in toate felurile cei de la Rosenborg pe terenul de fotbal"

Ce zice Protasov

"Rog FRF si LPF sa ia masuri impotriva lui Popa. Trebuie sa protejam fotbalul de astfel de antrenori care vor carne, singe si garduri"

Ce zice Popa

"Marele antrenor Protasov mi-a demonstrat in aceasta seara ca n-are caracter. Sa nu vina el sa dea lectii in Romania, sa se duca la el in Ucraina sa faca legi, daca asta vrea"

MM la un pas de a fi linsat

Dan Udrea (Iasi)

Imediat dupa fluierul de final al meciului, mai multi suporteri ieseni au venit sa-l astepte pe presedintele executiv al Stelei, MM Stoica (foto), in fata tribunei oficiale. "Iesi afara, golanule, sa vezi ce bataie iti iei! Ai venit cu Zmarandescu ca sa ne iei la pumni?", i-au strigat fanii.

MM, incadrat de bodyguarzii lui Gigi Becali, n-a mai avut curajul sa iasa, oficialii Stelei nefiind insotiti de nici un jandarm care sa-i protejeze.

Argaseala a apucat sa iasa afara, moment in care un fan al gazdelor i-a pus mina in git. Imediat a intrat inapoi si, alaturi de MM, asculta ingrozit amenintarile suporterilor. "Nu mai iesiti vii de aici, nenorocitilor! Sinteti plini de bani si ati venit sa ne faceti cu arbitrii!", urlau suporterii.

In cele din urma, citiva oameni de ordine i-au luat pe oficialii Stelei si i-au dus inapoi in tribuna oficiala, dupa care ros-albastrii au fost scosi din stadion pe teren pentru a scapa de furia dezlantuita a publicului.

LIMBAJ DE PRESEDINTE

"A vrut carne, i-am dat carne"

Foarte nervos pentru cele intimplate la finalul partidei, MM Stoica l-a acuzat pe Ionut Popa. "E principalul vinovat pentru atmosfera creata, deoarece a facut circ inainte de meci si a instigat publicul la violenta.

A cerut jucatorilor sai sa vada carne vie pe teren si se pare ca s-a ales cu carne, pentru ca noi am cistigat", a acuzat MM, dupa care a comentat atitudinea ostila a publicului fata de el: "Nu ma gindesc sa stau in fata televizorului sa vad meciurile, chiar daca lumea ma injura pe stadioane.

Stiti de ce se ia de mine? Pentru ca sint un invingator". / Dan Udrea (Iasi)