Fostul mare international Ionut Lupescu, in prezent realizator de emisiuni la Total Sport FM, si-a anuntat intentia de a candida la alegerile pentru presedintia FRF, care vor avea loc in luna decembrie.

Initial, Mircea Sandu a anuntat ca nu va mai candida. Intre timp, se pare ca s-a razgandit, desi n-a spus-o raspicat. Acum cateva zile, Gica Popescu a anuntat ca se retrage din activitatea de impresar sportiv, lasand de inteles ca va candida la alegerile din decembrie. Nici el nu a spus concret daca se va inscrie in aceasta lupta.

SURPRIZA. Dupa aceste ezitari a iesit la rampa Ionut Lupescu. El a fost mult mai hotarat in declaratii: "Anunt oficial ca voi candida la presedintia FRF", a declarat acesta duminica. Ieri, Lupescu si-a mentinut punctul de vedere: "Cei mai in varsta mi-au spus ca ma voi compromite daca voi candida. Mie mi se pare ca nu e asa. Din contra, cred ca pot ajuta cu experienta pe care o am.

Nu mi-am facut inca o strategie, dar cu siguranta ca imi voi intocmi un plan de actiune din care nu vor lipsi vizitele prin tara la cluburile mai mici. Cred ca am sanse". Una dintre problemele cu care se confrunta fostul international e aceea ca nu are studiile superioare incheiate, el fiind in prezent student in anul 4 la o facultate si urmeaza sa obtina o derogare pentru a putea candida.

POPESCU II UREAZA SUCCES

Unul dintre potentialii contracandidati ai lui Lupescu ar putea fi fostul sau coleg de la echipa nationala Gica Popescu. "Nu m-am hotarat inca daca voi candida, dar, daca voi avea in intentie asa ceva, voi anunta", a spus Baciul. Afland de decizia lui Lupescu, Popescu a spus: "Ii urez succes lui Ionut.

Lupescu este o persoana serioasa, cu experienta si va incerca sa convinga electoratul ca poate fi un bun presedinte". Lupescu, Popescu si Mircea Sandu au participat ieri la deschiderea Centrului National de pregatire de la Mogosoaia, dar drumurile lor nu s-au intersectat niciodata.