Demi Moore si Ashton Kutcher au devenit sot si sotie, dupa o relatie de doi ani, in cadrul unei ceremonii secrete, care a avut loc sambata seara, la casa lor din Beverly Hills. Actrita de 42 de ani si mai tanarul ei iubit, de doar 27 de ani, si-au jurat credinta in fata a 100 de invitati, prieteni si rude.

Printre nuntasi s-au aflat Bruce Willis, fostul sot al miresei, si cele trei fiice ale lor, actorul Wilmer Valderrama si actrita Lucy Liu.

„Sunt foarte fericiti impreuna. A fost o ceremonie Kaballah, traditionala, dar mai rapida", a povestit un apropiat al celor doi miri pentru revista „People", la adapostul anonimatului.

Spre surprinderea tuturor, Demi Moore si Ashton Kutcher au reusit sa-si ascunda intentia de a se casatori, iar presa americana a aflat destul de tarziu. Primele publicatii care au anuntat stirea au fost „US Weekly" si revista „People", insa doar pe editia lor electronica.

Purtatorii de cuvant ai celor doi miri nu au dorit sa fie contactati de presa si nici nu au dat vreun comunicat din proprie initiativa, dar mai multe publicatii au reusit sa vorbeasca cu cativa dintre invitati, si acestia le-au confirmat ca nunta a avut loc. Se pare ca pregatirile au fost facute foarte repede si cu extrem de multa discretie.

Demi lanseaza o moda

Relatia dintre Demi Moore si Ashton Kutcher a fost privita la Hollywood ca o dovada a unui nou trend al „iubirilor", anume acelea dintre o femeie mai in varsta si un barbat cu multi ani mai tanar. Nunta de sambata a dovedit tuturor ca relatia lor nu este doar un „moft de femeie aflata in pragul menopauzei", asa cum titrau unele ziare in urma cu doi ani.

Cei doi s-au cunoscut in iarna lui 2003, la o petrecere la New York si au inceput sa se intalneasca abia in luna mai. Se pare ca, in ciuda varstei „fragede", tanarul iubeste foarte mult viata de familie, el atasandu-se rapid de cele trei fiice ale lui Demi.

Rumer (17 ani), Scout (14 ani) si Tallulah (11 ani) il iubesc mult si il numesc MOD, abrevierea de la „My other dad" (celalalt tata al meu).

Aceasta este prima casatorie pentru Ashton, dar a treia pentru Demi, care a mai fost nevasta rockerului Freddie Moore (1980-1984) si a actorului Bruce Willis (1987-2000).

Iubirea aduce succesul

Ashton Kutcher a fost desemnat luna trecuta drept cel mai influent din noua generatie de actori de la Hollywood, intr-un top realizat pe baza voturilor cititorilor revistei americane „Teen People", la care s-a adaugat frecventa aparitiilor in filme si in presa.

Desi s-a lansat in 1998, in serialul TV www.rebeli.70, popularitatea lui a luat avant abia in ultimii doi ani, la acest lucru contribuind mult si relatia cu Demi Moore.

Din 2003, Ashton a jucat in cate doua filme pe an si tot de atunci a devenit si producator al catorva dintre peliculele respective, mai exact pentru „Amor cu fiica sefului meu" (2003), „Zbor de fluture" (2004) si „Ia ghici, cine?" (2005). In prezent este si gazda emisiunii „Punk’d", la MTV.