Banica jr s-a impacat cu Camelia, iubita oficiala si mama fiului lui, dupa ce aventura pe care a avut-o cu Andreea Marin, a luat sfarsit, scrie revista VIP. Motivul impacarii a fost atasamentul pe care il are pentru Radu Stefan, copilul pe care il are cu Camelia.

Intreaga suflare mondena romaneasca a savurat povestea "cuplului anului", format din Andreea Marin si Stefan Banica jr. Mai putin iubita cantaretului, Camelia, care a fost nevoita sa citeasca in ziare si sa isi vada in fotografii iubitul in gesturi tandre cu Zana Surprizelor. "Stefan i-a pus mana pe picior, iar ea l-a mangaiat discret pe umar.

Andreea a profitat de fiecare dans cu Stefan sa se lipeasca mai mult de el, a dansat languros in timp ce el statea la masa si, atunci cand se aseza, statea foarte aproape de el", relata presa in urma cu ceva timp. Totul a culminat atunci cand cei doi amorezi si-au petrecut impreuna noaptea intr-un aparatament din Stefan cel Mare.

S-A MUTAT LA PARINTI

Dupa ce idila cu Andreea Marin a fost facuta publica, Camelia a hotarat sa se desparta de solist si sa se mute cu copilul la parintii ei. Desi constient ca a calcat stramb, Banica a convins-o sa se impace cu el pentru binele baiatului lor in varsta de trei ani. Dupa lungi tratative, s-au mutat din nou impreuna in casa din zona Unirii, in spatele magazinului Junior mai exact.

S-A RAZBUNAT PE EL?

Se pare ca informatiile privind idila cu Andreea Marin au rasuflat chiar de la Zana Surprizelor. Ea ar fi dat presei subiectul ca sa se razbune astfel pe cantaret, care a sedus-o si a abandonat-o rapid. Primele speculatii privind idila lor au aparut inca de acum trei ani in timpul filmarilor videoclipului artistului "Te iubesc, femeie", in care Andreea joaca rolul iubitei lui Stefan.

Nu au fost aduse insa dovezi privind acest lucru, spunandu-se doar ca se intalneau pe ascuns.