Catrinel Menghia este de doua zile nevasta cu acte in regula. Ea s-a casatorit luni, la Milano, cu italianul Massimo Brambati (39 de ani - fost fotbalist, actualmente procurator GEA, una dintre cele mai mari societati de impresariat fotbalistic din lume. Casatoria a fost foarte discreta.

Brambati a inchiriat pentru cei 30 de invitati o parte din gradina hotelului Bulgari, unde le-a oferit un cocktail, intr-o atmosfera eleganta si relaxanta la lumina lumanarilor. Prietenii mirilor, ei in costume negre si camasi albe, iar ele in rochii din matase, stramte si decoltate, au stat mai mult la taclale, in lipsa muzicii.

ARMANI SI MUTU, OCUPATI

Cununia celor doi nu a fost bagata in seama de presa din Peninsula, mult prea ocupata sa vaneze vip-urile internationale invitate la zecile de petreceri mondene organizate cu ocazia saptamanii modei de la Milano.

Cunoscuti ai lui Brambati ne-au spus ca Armani, renumitul stilist, pentru care Catrinel a defilat de multe ori, ar fi vrut sa treaca sa-i felicite, dar a fost mult prea prins cu treburi. Nici Adrian Mutu nu a putut sa vina pana la Milano pentru ca echipa sa a jucat in Liga Campionilor cu Rapid Viena.