Orange a anuntat lansarea Orange film in parteneriat cu cinematografele din Romania.

Incepand din 28 septembrie, in fiecare miercuri clientii Orange pot obtine, folosind telefonul mobil, doua bilete la pretul unuia, la orice film, la orice ora, in oricare dintre cinematografele partenere din intreaga tara.

Orange a instalat in cinematografe o solutie mobila de ticketing care permite clientilor sa plateasca un bilet si sa primeasca doua, direct la casa de bilete.

Pentru a beneficia de biletul Orange film, acestia vor trimite un mesaj scris cu textul FILM la numarul scurt 241 la tariful de 0.07 USD/mesaj sau vor intra in portalul wap Orange World in sectiunea dedicata si vor da un simplu click pe linkul `Solicita un bilet Orange film`.

In ambele cazuri vor primi un mesaj scris ce contine un cod unic pe care il vor prezenta la oricare dintre cinematografele partenere pentru a primi doua bilete la pretul unuia singur.

Orange film este prezent in 34 de cinematografe din 23 de orase avand ca parteneri CinemaPRO, Hollywood Multiplex Bucuresti Mall, Movieplex Cinema Plaza Romania, RADEF RomaniaFilm, urmand ca in viitor parteneriatul sa includa si alte cinematografe din Romania si sa cuprinda si distribuitori care vor dori sa participe la acest program.

Prin acest parteneriat, Orange isi propune pe de o parte sa ofere un beneficiu tangibil fiecaruia dintre cei 6 milioane de clienti ai sai, constand in al doilea bilet gratuit, iar pe de alta parte sa se implice, alaturi de partenerii sai, in sprijinirea industriei cinematografice din Romania prin cresterea numarului de spectatori in

salile de cinema. Orange intelege importanta filmului ca modalitate de relaxare si de petrecere a timpului liber, si de aceea aduce filmul mai aproape de clientii sai.

Astfel, pe langa cele doua bilete la pret de unul din zilele de miercuri, acestia pot beneficia in portalul wap Orange World si de tonuri de apel, jocuri, imagini, noutati, trailere din cele mai recente si indragite filme.