Uzina constructoare de autoturisme de la Pitesti, Dacia-grup Renault organizeaza pana pe 3 octombrie in toate show-room-urile din tara operatiunea "Porti deschise". Cei pot testa modelul Logan echipat cu motorul diesel 1.5 dCi, precum si oferta de produse financiare.

Vizitatorii vor putea testa gratuit modelul si vor putea participa la numeroase concursuri cu premii atractive.

Motorizarea Diesel Common Rail echipeaza in premiera vehiculele Dacia, fiind propusa clientilor in trei versiuni de echipare: Ambiance, Preference si Laureate. Timp de cinci zile, de la 8 dimineata pina la 8 seara, persoanele interesate vor putea testa gratuit performantele Logan Diesel 1.5 dCi 65 CP si ale intregii game Logan 1.5 dCi 65 CP.

Pe linga activitatile festive propuse publicului de catre fiecare agent autorizat Dacia - jocuri, concursuri, vizite insotite de catre un ghid Dacia - toti vizitatorii vor putea participa la tombola organizata de Dacia, ale carei premii constau in cinci vehicule Dacia Logan Preference 1.5 dCi, in valoare de 8.225 euro fiecare si 500 de miniaturi Logan 1.5 dCi.

Cupoanele necesare participarii vor putea fi gasite in reteaua de agenti autorizati Dacia incepind cu 29 septembrie. In premiera, cupoanele pot fi descarcate inca din prima zi a operatiunii "Porti deschise" de pe site-ul internet www.dacia.ro.

Clientii interesati de achizitionarea unui autovehicul Dacia vor beneficia de o oferta completa de produse financiare, din partea grupului RCI Romania, prin filialele sale RCI Finantare si RCI Leasing: credit in lei sau in euro pentru persoane fizice si leasing in euro pentru persoane fizice, persoane fizice autorizate si persoane juridice.