Primarul Constantei a accidentat ieri, la iesirea din Mamaia spre Satul de Vacanta, o femeie de 46 de ani. Accidentul rutier s-a produs in jurul orei 11,30, chiar la controversatele bariere de la intrarea-iesirea din statiune.

Radu Mazare spune ca, pentru o clipa, privirea i-a alunecat de la volan spre niste muncitori care lucrau la carosabilul din zona si astfel n-a putut evita acrosarea pietonului. Dar, simtind izbitura si vazand ce s-a intamplat, a oprit autoturismul proprietate personala si a transportat la spital femeia lovita cu oglinda retrovizoare.

Luata imediat in primire de medicul si asistentii de la urgenta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta, Elena Ianosi, de 46 de ani, din localitate, a fost trimisa pentru investigatii complete, iar edilului urbei i s-au recoltat probe de sange pentru stabilirea alcoolemiei. Directorul spitalului, dr.

Catalin Grasa, ne-a declarat ca, fiind vorba de un accident "minor" si de starea buna a victimei, n-ar fi nevoie de internare. Totodata, dupa finalizarea cercetarilor, Biroul de presa al IPJ Constanta ne-a comunicat ca Elena I. "s-a angajat in traversare prin loc nepermis si fara sa se asigure, si a fost diagnosticata cu traumatism picior stang si traumatism abdominal inchis".

Nu se spune nimic despre alcoolemia primarului, ceea ce ar insemna ca Radu Mazare se indrepta la acea ora spre serviciu avand doar apa minerala la bord?!