La 26 ani de la aparitia primului Walkman ce a revolutionat stilul de viata al tinerilor, Sony vine cu o noua provocare pe taramul muzicii.

Noul Walkman, denumit simplu dupa numele ilustrului sau predecesor, este de fapt un player digital cu un design ergonomic impresionant si o multime de functii inteligente ce permit utilizatorului sa se bucure de muzica preferata intr-un mod cu totul nou.

Datorita acestor calitati Sony Walkman poate fi considerat o extensie a gusturilor muzicale ale utilizatorului. Doar apasand butonul cu functia "Artist Link", walkmanul va cauta in memorie dupa artistul, melodia sau albumul dorit, in plus, indicand si artistii sau formatiile apropiate ca gen celui cautat.

Sony Walkman este disponibil in doua variante, NW-A3000 cu o capacitate de 20 GB si NW-A1000 cu o capacitate de 6 GB. Ambele modele sunt inzestrate cu doua moduri de ordonare a melodiilor. Selectand , walkmanul va selecta automat cele mai ascultate 100 melodii din cele existente si le va reda la intamplare.

In cazul in care se alege optiunea walkmanul va indica un an la intamplare dupa care va reda aleator toate melodiile existente in lista din acel an.

Modelul walkman de 20 GB este disponibil in doar doua culori, violet si argintiu, pe cand modelul de 6 GB dispune de inca doua variante de culori, albastru si roz. Fiecare pachet contine casti de culoarea playerului.

Pentru o si mai mare functionalitate, Sony Walkman dispune de o intreaga lista de optionale precum telecomanda, borseta, statie pentru conexiune la boxe, sau conexiune la PC.

Noile modele Walkman sunt asteptate spre sfarsitul anului si pe piata romaneasca, NW-A3000 urmand sa coste 1499 RON iar NW-A1000 1199 RON (TVA inclus).