Studentimea si-a marit randurile cu inca doua vedete. Cele doua "boboace" sunt Alina Sorescu si Andra. Fetele au dat bacul anul acesta si s-au inscris la facultate.

Alina Sorescu face doua facultati

Alina Sorescu a intrat la Facultatea de Sociologie din cadrul Universitatii Bucuresti. Cantareata si-a mai depus dosarul si la sectia de Comunicare si Relatii Publice de la Universitate (unde a intrat a doua) si la SNSPA, tot sectia Comunicare si Relatii Publice (unde a fost a sasea admisa).

"Vreau sa merg cu doua facultati in paralel: Sociologia, la zi, iar Comunicare si Relatii Publice de la SNSPA, la distanta. Le urmez pe amandoua, pentru ca m-am gandit ca sunt inrudite si ca asta m-ar ajuta". Alina spune ca intentioneaza sa fie o studenta sarguincioasa si sa mearga la toate cursurile, mai ales la cele de la zi: "Desi sunt doua facultati de stat, o sa fac fata".

Solista vrea sa impace si scoala, si muzica: "Eu am studii in muzica, dar facultatea o fac ca sa ma pot baza pe altceva in afara de muzica".

Andra studiaza actoria

Andra a intrat la Universitatea "Spiru Haret", la Actorie. Pentru ea, muzica ramane indiscutabil pe primul loc, iar lucrurile pe care le va face la actorie, mimica si dictie o vor ajuta in cariera de solista. "In primul rand, facultatea o fac pentru mine si doar daca se va ivi vreo ocazie voi profesa in domeniu, dar muzica ramane de baza", a spus cantareata.

AndreEa si-a propus sa nu mai chiuleasca

AndreEa sustine ca "trebuie sa-mi fac timp si pentru facultate". Ea este studenta in anul III, la Psihologie, la o universitate particulara. "Acum 3 ani am dat la ASE, pentru ca doream sa arat lumii ca sunt la o facultate de stat, ca nu sunt o simpla cantareata. Dupa un an, am renuntat la asta. Am citit o carte care mi-a placut si am dat la Psihologie".

Pentru aceasta toamna, AndreEa se pregateste sa-si dea restantele pe care le are "din cauza absentelor". Ea a spus ca atunci cand e la scoala nu vrea sa i se gaseasca scuze: "Cand sunt pe scena - cant, cand sunt la scoala - sunt studenta".

Solista nu vrea sa faca o afacere de pe urma facultatii: "Cu facultatea pe care o fac vreau sa ajut oameni, oricum, pentru mine, muzica ramane pe primul loc".

Diana de la Pops a trecut de emotiile primului an de facultate. Ea trece in anul III, la Facultatea de Jurnalism din cadrul Universitatii Media. Solistei ii place la facultate "pentru ca se face carte".

"Incerc sa ma duc cat de des pot", a mai adaugat ea. Diana a scris la un ziar sportiv si i-ar placea sa faca o emisiune tv: "Imi place tot ce tine de jurnalism". Vrea sa mai urmeze o facultate, dar promite ca va continua cu jurnalismul si cu... Pops, cu care are planuri mari pentru aceasta toamna.