La inceputul anul 2007 vor fi finalizate in Straulesti, pe malul lacului Grivita, si in Pajura doua noi proiecte rezidentiale. Investitiile se ridica la aproximativ 16 milioane de euro.

Oferta de locuinte rezidentiale din zona de nord a Capitalei va fi imbogatita cu doua noi ansambluri.

"Unul dintre proiecte este un ansamblu rezidential, care va localizat in Straulesti, pe malul lacului Grivita, si este estimat la 8,5-9 milioane de euro", ne-a precizat, ieri, Alina Busuioc, consilier in cadrul Eurolines Imobiliare, promotorul proiectelor.

Complexul va cuprinde 36 de locuinte colective, cu o suprafata disponibila de 211 metri patrati. Pretul unei case de acest gen ajunge la 900 de euro pe metru patrat, la care se adauga insa taxa pe valoarea adaugata.

Fiecare vila dispune de 200 de metri patrati de teren, care poate fi amenajat pentru gradina, precum si de bucatarie si baie complet echipate. Primele opt locuinte situate in acest complex, care au fost deja constractate, vor fi finalizate la sfarsitul anului viitor.

Cel de-al doilea proiect este complexul Dana Nord, care este un imobil cu subsol, parter si cinci etaje.

"Este localizat in zona Pajura si cuprinde 74 de apartamente", a precizat Busuioc. Potrivit acesteia, suprafetele locuibile ale acestora variaza intre 70,5 metri patrati si 132 de metri patrati, la care se adauga terasa, cuprinsa intre 64 si 87 mp. Pretul unui apartament este de 1.000 euro/mp plus TVA, la are se adauga si 500 euro/mp, pentru terasa.