Vreme placuta ieri dupa-amiaza in Ghencea. Atmosfera primavaratica, cu 25 de grade Celsius, a luat locul potopului de pe lume ce se abatuse duminica seara peste Capitala. In tribune lume putina, romanul mai si munceste lunea, iar cei care sint privesc partida ca la teatru.

Aplauze razlete, un strigat nervos cind un bacauan intra mai tare, buna-dispozitie a lui Gigi Becali, aflat la tribuna oficiala, care isi indeamna soldatii in stilul sau personal.

Bacaul este o echipa limitata. Marius Croitoru incearca sa fie vedeta formatiei, stie ceva, insa atunci cind se loveste de Radoi isi pierde suflul. O cascada de driblinguri, fara finalitate, a decarului moldovenilor, niste suturi de la distanta, facute sa dea o piine de mincat portarului, asta a aratat Bacaul in Ghencea.

Intre minutele 65 si 70, moldovenii pareau sa produca niste emotii neasteptate. Dar Croitoru a batut penalty-ul ca un viitor jucator al Stelei, apoi sutul lui Gheorghiu a fost parat de Hamutovski, iar ros-albastrii au invins. Logic, normal si firesc, asa cum era de asteptat. Scorul putea fi mult mai drastic, daca Nicolita, Dica sau Iacob (bara) concretizau.

Prin Occident a aparut o moda, de a stimula stricarea recordurilor. Aston Villa a primit 15.000 de euro din partea ziarului ''The Sun'' pentru un gol dat lui Chelsea. Hamburg a cistigat 25.000 de litri de bere pentru infringerea administrata lui Bayern Munchen.

Bacaul ar fi putut capata ieri doar citeva kilograme de zahar, pentru ca a fost o dulceata de adversar. N-a creat impresia ca poate produce vreo dificultate Stelei, neinvinsa din luna mai.