In speranta ca-i vor trezi un pic la realitate pe politicienii sau vedetele care au mai multe pretentii decat starurile de la Hollywood, cei trei membri ai grupului de "glumor" Spitalu' 9 demareaza "Campania anti-fite". Astfel, Marius, Doru si Cristi au intocmit o "lista maro" ce cuprinde numele celor mai fitoase personalitati publice de la noi si care va ramane deschisa. Iar primul pe aceasta lista e chiar premierul Romaniei, Calin Popescu Tariceanu.

Aflati la inceput de campanie anti-fite si in plina promovare a colectiei de glume "toamna-iarna", baietii de la Spitalu' 9 nu au stat mult pe ganduri si au ales prima "victima", in persoana premierului Tariceanu.

"Am hotarat sa incepem cu Tariceanu pentru ca, in ultimele luni, atat in turneul nostru de pe Litoral, cat si la spectacolele pe care le-am avut prin tara am fost atenti la ce vorbesc oamenii si ne-am dat seama ca foarte multi considera ca Tari e cam fitos.

Asa vom proceda si de acum inainte, ba mai mult, vom opri "Caravana Anti-F.I.T.E", alcatuita dintr-o singura dubita, prin piete si prin alte locuri publice ca sa stim exact pe cine vor oamenii sa parodiem in continuare", spune Cristi Voicu, membru al Spitalului 9.

Asadar, in piesa pe care i-o dedica premierului, intitulata "Fite de manechin", parodie dupa celebra melodie "Cherry, Cherry" interpretata de trupa Modern Talking, Marius, Doru si Cristi il taxeaza pe Tariceanu pentru celebra replica: "ce doriti de la mine, sa va fac hotel?" sau pentru jocul de-a demisia...

si nu in cele din urma, cei trei membri ai trupei Spitalu' 9 ne indeamna sa nu uitam sa radem, caci pana la urma "apa trece, fitele raman"...

Si suvita lui Base a fost ironizata

Dupa ce au lansat campania "Operatiunea Foarfeca" pentru a "ajusta" suvita rebela a presedintelui Traian Basescu, baietii de la Spitalu' 9 s-au bucurat de un real succes. Nu numai ca seful statului s-a tuns, dar noul sau look a fost apreciat. Motiv pentru care Doru, Cristi si Marius au lansat urmatorul lor hit: "Sexy Base", de data aceasta in memoria suvitei presedintelui.