Dupa succesul international inregistrat in acest an cu Generatia 8, Softwin anunta lansarea unei noi generatii de solutii de securitate pentru statiile de lucru, BitDefender 9.

Prin cele trei produse ale sale: BitDefender Professional Plus, BitDefender Standard si BitDefender Internet Security, Generatia 9 a fost conceputa pentru a satisface nevoile de securitate ale tuturor categoriilor de utilizatori de calculatoare.

Noutatea absoluta a generatiei este BitDefender 9 Internet Security, un pachet de produse de securitate care functioneaza unitar, sub aceeasi interfata, fiind adresat celor care folosesc frecvent Internetul. Acest pachet include aplicatii antivirus, firewall, antispam/anti-phising, antispyware si control parental.

Controlul parental prezinta caracteristici utile pentru parinti, cum ar fi un limitator de timp pe Internet, un modul care poate opri accesul la aplicatii de chat si o functionalitate care poate cenzura in timp real accesul catre anumite situri.

In plus, specialistii BitDefender au proiectat un firewall complet nou, care ofera posibilitatea de a aparea ascuns pentru alti utilizatori ai Internetului, precum si filtre ale pachetelor trimise.

"Generatia 8 BitDefender a fost desemnata drept suita de produse antivirus cu cea mai buna viteza de reactie; pentru BitDefender 9 tintim timp de reactie zero.

Noile produse aduc in prim plan tehnologia HiVE, Heuristics in Virtual Environment, o tehnologie revolutionara prin care detectam o cota semnificativa a virusilor fara sa fie nevoie de o actualizare a produselor in acest sens, asa cum s-a intamplat cu virusii Zotob.

Am introdus, de asemenea, actualizarile din ora in ora ale semnaturilor de virusi, precum si o detaliere mai mare a rapoartelor oferite de produse" afirma Bogdan Dumitru, BitDefender CTO.

Generatia 9 BitDefender va fi prezenta prin distributie directa in 42 de tari si va fi adaptata in 18 limbi. Licentele BitDefender ofera acces gratuit la suport tehnic uman, 24 de ore din 24. Utilizatorii generatiilor anterioare, aflati inca in perioada de licentiere beneficiaza gratuit de actualizarea la produsul similar din BitDefender 9, prin descarcarea acestuia de pe www.bitdefender.ro.