In ultima vreme au circulat tot felul de zvonuri despre despartirea trupei Sexxy. Acestea au aparut datorita scandalurilor tot mai dese dintre cele doua componente ale trupei, Claudia si Julia. In pofida faptului ca trupa are un contract cu MediaPro Music pe doi ani, Claudia s-a gandit de nenumarate ori la o cariera solo.

Numai ca, daca va decide sa plece din trupa inaintea expirarii acestui contract, bruneta va trebui sa plateasca nici mai mult nici mai putin de 10.000 de euro. „Sper sa nu se ajunga la faza asta, pentru ca suntem oameni si ne putem intelege pe cale amiabila. Am muncit sa ajungem undeva. Sunt atatea trupe de care nu s-a auzit nimic.

Nu tin neaparat sa-mi fac o cariera solo, dar singura solutie ar fi ca Bogdan Jianu (n.r. - impresarul trupei si iubitul Juliei) sa se dea la o parte ca eu si Julia sa ramanem impreuna si sa vina un alt impresar, din afara", declara indignata Claudia. Printre alte lucruri care au mai deranjat-o pe solista este si faptul ca nu i se cere parerea nici la album, nici la videoclipuri.

„In videoclipul platit de noi aveam si eu un moft, sa apar din masina mea. Mi-au dat masina la o parte si eu am aparut din alta masina". Claudia isi doreste foarte mult o schimbare totala a trupei si colaborarea cu cat mai multi compozitori, asta in cazul in care nu va parasi formatia. Chiar daca va ramane, lucrurile nu vor mai sta ca inainte.

„Toata lumea a observat in ultimul timp ca nu ne mai intelegem si ca suntem spate in spate. Eu nu mai vreau sa mint. Eu cu Julia nu mai suntem prietene", a marturisit Claudia.