Pe coperta de octombrie a revistei Tango, Monica Barladeanu apare sustinuta de un barbat gol, superb, care sta ghemuit dedusubtul ei. In viata de zi cu zi, vedeta mult premiatului film al lui Cristi Puiu nu se vrea nici deasupra, nici dedesubtul omului pe care-l iubeste, Bobbi Paunescu, ci se considera egala lui in tot si in toate.

"Traiesc dupa ideea mea de cuplu si nu dupa a altora, mai ales cand vine vorba de propriul «dormitor» ", a declarat Monica Barladeanu in revista Tango, intr-un interviu ce a atins mai multe puncte legate de relatia vedetei cu patronul postului B1.Tv.

La intrebarea "Ce-ai face daca Bobbi ar ajunge cel mai sarac om din lume?", Monica a raspuns: "E imposibil sa ma gandesc la varianta asta, pentru ca, daca Bobbi ar ajunge cel mai sarac om de pe pamant, ar insemna ca n-ar mai exista bani".

O vedeta prin existenta careia au trecut multi barbati importanti, Laura Stone, vine in Tango cu povesti de viata naucitoare.

Relatia ei cu fotbalistul Ilie Dumitrescu, apoi iubirea dintre ea si Ilie Nastase, (relatie care a continuat chiar si dupa ce acesta a cunoscut-o pe Amalia) sunt doar cateva dintre punctele forte ale materialului realizat in cadrul rubricii "La vita e bella".

"As putea sa spun cu mana pe inima ca Ilie Nastase a fost barbatul vietii mele. Era un ocean de tandrete si de bunatate. Nu ne-am certat niciodata decat cand jucam table. Cand pierdea se supara ca un copil", isi aminteste Laura Stone in paginile revistei Tango.

In paginile aceleiasi reviste poate fi gasit si un senzational interviu cu Varujan Vosganian, un barbat care nu se sfieste sa vorbeasca despre multiplele fatete ale admiratiei sale perpetue fata de femei. "Un misogin e un barbat caruia ii este frica de femei.

Un misogin traieste intr-un cult iluzoriu al propriei puteri, evitand confruntarea. Caci, dintre toate probele, incepand cu cele olimpice si terminand cu cele profesionale, cea mai teribila proba este femeia. Sa cuceresti o femeie este la fel de greu cum e sa cuceresti o lume", declara Varujan Vosganian in interviul din Tango.

In numarul de octombrie al revistei femeilor care stiu sa se miste este inclus si un reportaj socant despre agentiile de fotomodele care invita copiii sa devina vedete precoce.

Materialul cuprinde marturisiri incredibile ale parintilor care si-au cheltuit banii, nervii si rabdarile asteptand in fata usilor, povesti ale unor copii care au trudit zile in sir pentru cateva sute de mii de lei, dar si declaratii ale unor copii care au ajuns sa-si intretina familia din banii castigati prin talentul lor remarcabil.

Sotia primarului Adriean Videanu, Miorita Videanu, povesteste intr-un interviu acordat revistei Tango care au fost inceputurile relatiei sale cu actualul sot, cat de grei au fost anii inceputului ("Adriean se trezea la 5, imi aducea lemne pentru foc, imi aducea laptele din coltul strazii si la 5.30 pleca la gara, ca sa ajunga la 7 la

serviciu"), dar si cat de fericita este in prezent. Sotia primarului isi marturiseste cu dezinvoltura pasiunea pentru moda si povesteste ca are peste 20 de posete scumpe, dintre care piesa cea mai remarcabila este un Loius Vuitton care a costat 1700 de euro.

In plus, in Tango gasiti si sfaturi despre moda si frumusete fara batranete, o fotografie nud a lui Vali Craciunescu, precum si ultimele tendinte ale coafurilor prezentate de hair stilistul Constantin Ilie, celebrul Costel de la Blondi care ne spune ce se poarta in toamna si iarna care vor veni.