* Mameloor din lumeeaa-ntreaagaa, eu va dau un singuuur sfaat, nu lasaati copii pe stradaaa, din cauza unui barbaaaat, traiasca familia voastra, sa va dea Dumnezeu sanatate, dati-mi si mie… voie sa va mai zic una extrasa din emisiunea „Aventurile familiei Vijelie"… care eu sint fan.

Va sa zica, manelistul i-a pus lu’ ala micu, Nutu, urmatoarea intrebare: „Te-a batut, ma, ma-ta?" Acum, sa vedem daca ghiciti cum au titrat baietii de la Prima TV treaba asta. Mda, de fapt, n-o sa ghiciti niciodata, asa ca mai bine va zic eu: „Te-a batut, ma, mama-ta?" Eu, personal, deja m-am linistit.

De-acum stiu sigur ca atunci cind vreun membru al familiei Vijelie o sa scape niste bipuri (pina la urma tot o sa scape, nene!), oamenii de la Prima vor fi la fel de vigilenti si le vor inlocui de urgenta cu: „La naiba!", „Du-te naibii!", „Pleaca de-aici, nerusinatule!" si altele.

* De la „Stirile PRO TV" de noapte, am aflat cu stupoare ca romanii folosesc, in medie, doua tuburi de pasta de dinti pe an si ca schimba periuta de dinti o data la un an. Sau la doi, nu mai tin minte exact, dar nu mai conteaza, e la fel de grav. Eu cred ca stirea asta horror ar fi trebuit data strict la „Stirile de la ora cinci" si interzisa persoanelor civilizate, dar suferinde de inima.

* Adevarul adevarat e ca iar a fost Gigi Becali la OTV, mai exact la „Dan Diaconescu in direct". Realitatea cruda e ca iar a grait lucruri memorabile, printre altele chiar si atunci cind Diaconescu l-a intrebat daca ar avea curajul unei confruntari in direct cu Corneliu Vadim Tudor.

Raspunsul lui Becali a sunat dupa cum urmeaza: „Cum sa ma-ntilnesc eu, ba, cu el, nu l-ai vazut cite stie? Parca are calculator electronic in creier…" Corect. Bai, Diaconescule, trebuia sa te prinzi si singur ca Gigi nu e dispus sa se intilneasca decit cu persoane care au in creier numaratoare d-aia cu pasarici, cum aveam eu pe banca, in clasa I.

Nu mai deranjati, fratilor, oamenii cu intrebari timpite.

* Stiti povestea cu „Te vezi la Stirile PRO TV", nu? Hai sa va zic ce iese citeodata din combinatia dintre generic si subiectul propriu-zis al stirii, titrate simultan pe ecran. Pai, iese „Te vezi la Stirile PRO TV. In leprozeria de la Tichilesti". Putina atentie la treaba asta, PRO TV-ule, altfel o sa ne trezim si cu alte combinatii neplacute. De genul „Te vezi la Stirile PRO TV.

Infruntind cu curaj metastaza", „Te vezi la Stirile PRO TV. Spintecat cu toporul si totusi viu", „ Te vezi la Stirile PRO TV. Geniu nebun al matematicii", „Te vezi la Stirile PRO TV. In magazinul care vinde pe sub mina singe expirat pentru transfuzii", „Te vezi la Stirile PRO TV. Cu un ochi la spate si totusi patron de butic" sau - Doamne, fereste! - „Te vezi la Stirile PRO TV. Cintarind 240 de kilograme". Brrrr…