Paris Latsis, fostul logodnic al actritei Paris Hilton, a recunoscut deschis in cele din urma ca frumoasa blonda i-a dat pur si simplu papucii dupa patru luni de logodna.

Dupa ce in luna mai Paris Hilton (24 de ani) sustinea ca-si va abandona in curand cariera pentru a trai alaturi de Latsis (22 de ani) pana la adanci batraneti (grijile financiare fiind suportate desigur de catre parintii multimiliardari ai celor doi), brusc, doar cinci luni mai tarziu, diva si-a schimbat radical pozitia, precizand ca despartirea de mai tanarul logodnic grec este motivata de

faptul ca nu este pregatita sa renunte la cariera cinematografica intr-o perioada in care simte ca mai are inca multe de demonstrat pe marele ecran.

"Am vazut oameni care s-au casatorit foarte repede si apoi au fost foarte nefericiti. Nu vreau sa repet si eu aceasta greseala. Sunt inca tanara si am o cariera la care nu sunt inca pregatita sa renunt pentru ca am muncit foarte mult pentru a ajunge unde sunt acum.

Paris este un baiat extraordinar si vom trece peste aceasta despartire cu demnitate si respect", a declarat "de ochii presei" Paris Hilton. "Este cu siguranta cea mai fascinanta femeie pe care am intalnit-o in viata mea", i-a raspuns indirect tanarul Latsis, aflat la varsta la care oricum nu avea cum sa cunoasca prea multe femei.

"Ii respect hotararea si apreciez maniera foarte generoasa si delicata in care face fata acestei decizii foarte dificile. Aceasta a fost cea mai frumoasa experienta din viata mea si ii voi fi mereu recunoscator pentru aceasta", a mai declarat el.