Fac ce fac nemtii si sunt mereu primii in orice domeniu. Este si cazul masinilor cabrio, unde Mercedes-Benz a adus pe piata modelul CLK DTM Cabriolet, un adevarat "monstru" cu patru locuri preparat de AMG. Echipata cu un motor V8 supraalimentat de 5,5 litri si 582 CP, aceasta masina a devenit cea mai rapida din categoria sa, putand atinge o viteza maxima limitata electronic la 300 km/h.

Cu un demaraj de la 0 la 100 km/h efectuat in numai 4 secunde, masina se plaseaza in randul celor mai spectaculoase automobile din lume si va fi produsa intr-un numar limitat, la fel ca versiunea Coupe (100 de unitati). Adaugand la aceste detalii cuplul de 800 Nm si cutia de viteze automata cu cinci trepte AMG Speedshift, se creeaza o imagine perfecta a acestei bijuterii tehnologice.

Pielea Alcantara, scaunele supersport si vitezometrul care indica pana la 360 km/h denota caracterul dinamic al masinii, fiind intarite de jantele de aliaj de 19 si 20 inch, precum si de priza de aer imensa si de eleronul montat pe portbagaj.

Desi performantele recomanda aceasta masina pentru curse, ea poate fi folosita in conditii de trafic normale si ofera caracteristici tipice Mercedes-Benz: calitate, siguranta, durabilitate.

Masina este asamblata manuala de Mercedes-Benz AMG si de H.W.A., una dintre cele mai de succes echipe de DTM. Primele exemplare din seria limitata vor fi livrate catre clienti in prima jumatate a anului viitor.