Taman cind le-au intrat uniformele la apa, soldatii liberalismului, aflati in deficit de imagine, n-au gasit altceva mai inteligent de facut decit sa incerce sa violeze oficial si de buna voie o sluta care a inceput sa faca nazuri ca ea s-ar lasa din umanism, numai ca e taticul ei cam conservator....

Ramas cu doctrina-n vine, junele purtator de vorbe liberale Bogdan Olteanu ar fi fost dispus, ca orice vinator de zestre, de dragul lazii cu cocosei de aur, sa inchida ochii si sa treaca peste amanuntul ca fata mai e si schioapa si cam gheboasa.

Numai ca papá Voiculescu nu si nu, ca el nu-si marita odorul de dragul caruia a spart pina acum citeva milioane de parai.

Desi ca popularitate nu valoreaza nici cit o bretea de la pantalonii lui Tuca, acest apendic inflamat al Antenei 1 poreclit ba partid umanist, ba conservator, ba semi-liberal se da batos in ciuda faptului ca, oricite operatii estetice si-ar face, ramine la fel de zvelt ca motul curcanului.

Cocirjatul si chinuitul procent de unu la suta, calarit de facatura voiculesciana, imi aminteste de personajul de basm numit jumatate de om calare pe jumatate de iepure schiop, care ar trebui sa devina sigla partidului.

Cocotat in topul baietilor ce s-au dat peste cap in decembrie ’89 si s-au preschimbat in miliardari gigea, patronul firmei Crescent nici macar cu fisticul, stafidele si rahatul cofetariei Ana nu reuseste sa-i convinga pe romani sa puna botul la cozonacul umanist, contribuind fara sa vrea la lustruirea imaginii

Romaniei in lume, tara in care, iacata, contul din banca nu te ajuta citusi de putin sa ajungi un Mahatma Gandhi mioritic.