In luna martie a anului viitor, Mihaela Radulescu va merge sa lucreze in Cetatea Filmului. Vedeta este singura romanca din distributia unei pelicule hollywoodiene produsa de New Film International.

Vedeta Antenei 1 va intra in pielea unui personaj rebel. Un aspect care a si convins-o probabil sa accepte rolul, daca ne gandim la felul ei de a fi. Replicile vor fi numai in engleza, un plus de dificultate pentru romanca noastra, chiar daca stie limba lui Shakespeare. Mihaela nu va scapa de ochiul critic al compatriotilor, pentru ca filmul se va difuza si in Romania.

ACTORIE FARA STUDII

Chiar daca nu are pregatirea necesara unui actor profesionist, Mihaela se straduieste sa faca totul cat mai bine. Si rezultatele nu au intarziat sa apara. Sergiu Nicolaescu a distribuit-o in "15", Tudor Giurgiu in pelicula "Legaturi bolnavicioase", iar Brandusa Novac, directorul Circului Globus si prietena foarte buna, i-a oferit rolul principal feminin in proiectul "Magia dragostei".

DISCIPLINATA SI DOCILA

Disciplinata si mereu atenta la indicatiile regizorului, Mihaela ne-a povestit cum abordeaza fiecare provocare actoriceasca pe care o primeste: "Incerc sa suplinesc lipsa de experienta cu o docilitate absoluta in fata regizorilor cu care am lucrat, cu o foarte mare atentie la actorii profesionisti cu care am onoarea sa joc si cu o disciplina care sa ma pozitioneze in zona respectului total din

partea echipei intregi. Imi invat perfect replicile, le repet atat cat ma pricep si incerc sa judec foarte bine personajele pe care le interpretez, sa le inteleg povestea de viata cinematografica. Sigur, si televiziunea are un avantaj in lejeritatea pe care o am in fata camerelor, in felul in care ma misc intr-un platou de filmare."

Pe 21 octombrie va avea loc premiera filmului "15", in regia lui Sergiu Nicolaescu . Pentru prima data, numele Mihaelei Radulescu va fi trecut pe un afis de film alaturi de actori ca Maia Morgenstern, Ioana Moldovan, Serban Ionescu. "Un film care are dragoste, actiune, suspans.

Un film modern, dar si o pagina din istoria noastra recenta, foarte dur pe alocuri, dar si cu multa sensibilitate in anumite secvente", descrie Mihaela pelicula pe care o vom vedea cu totii in curand.