In definitiv, mi s-ar parea normal ca Dan Diaconescu sa-i multumeasca in mod explicit lui Adrian Iovan ca l-a impuscat pe omul ala in cap. Daca nu ar fi facut treaba asta, OTV-ul ar fi fost nevoit sa se lipseasca de o saptamina de dezbateri incendiare.

Dupa ce prin studioul de la „Dan Diaconescu in direct" s-au perindat creatori de moda, paznici, patroni de magazine, avocati, arhitecti, manechine, mame, iubite, surori, tati, fosti colegi de facultate si vecini, nici nu stiu ce chipuri noi ar mai putea fi invitate sa faca lumina in cazul de fata.

Vreo manichiurista care i-a facut, demult, unghiile doamnei Iovan, vreun dentist care i-a scos, in copilarie, dintii de lapte victimei, vreun popa care l-a botezat pe un cumnat de-al pilotului, vreo bucatareasa de la gradinita la care a invatat sora hotului sa faca bastonase? La aceste intrebari grele, numai Dan Diaconescu ne poate da raspunsurile cele mai potrivite. Sa speram ca nu se va lasa asteptat.

Dar stati asa, ca n-am terminat nici cu Dan Diaconescu, nici cu „Dan Diaconescu in direct". Pentru ca, din cite am inteles, OTV a transmis in direct inmormintarea impuscatului in cap.

N-am vazut-o in direct (aveam alte treburi si inmormintarile sint lungi), dar am urmarit un fragment de vreo 20 de minute difuzat la „Dan Diaconescu in direct". Pot sa va zic doua lucruri.

1: dupa abundenta de baietei dubiosi prezenti la fata locului, sigur numarul de portofele disparute in timpul tristului eveniment a fost mare. Si 2: tare, domnule, Diaconescu asta, jurnalist de top! Nu am nici o indoiala ca o sa transmita in direct si integrala parastaselor hotului.

In cele ce urmeaza, o sa incerc sa va ofer un program artistic de exceptie, foarte potrivit unui sfirsit de saptamina amuzant. E vorba despre un potpuriu de perle, una mai gogonata ca alta si toate auzite la televizor.

Sa incepem cu domnul Dorinel Artene, reporter special „Prosport" si singurul jurnalist invitat la nunta lui Mutu. Acesta a intrat in direct la Prima TV si ne-a spus urmatoarele: „O nunta care nu cum s-a spus ca a costat 400.000 euro, ci chiar 600.000". Bravo, domnu’ Dorinel, aplauzele noastre.

Continuam cu o sursa inepuizabila de umor involuntar: domnisoara Gina, realizatoarea emisiunii „Verissimo" de pe B1 TV. Ea a spus asa: „Miine din nou avem o emisiune nu zic feminista, dar cu femei frumoase".

Felicitaaari, domnisoara Gina, sinteti cea mai buna, tananananana, bum, bum! Si acum, o invitam in scena pe Alina de la A.S.I.A., o blonda pisicoasa care a declarat dupa cum urmeaza: „Am ajuns la gindul care voiam sa ajung de la inceput".

Exceptional, draga Alina, ba chiar de-a dreptul minunat. In ce va priveste, dragi telespectatori, va doresc un weekend placut si distractie placuta si in continuare.