Stilul unic si atemporal al marilor masini Citroen precum si al tehnologiei lor inovatoare au permis marcii sa construiasca o legitimatie recunoscuta la nivel mondial. Citroen C6 respecta valorile esentiale ale segmentului berlinelor de lux : eleganta, rafinament, distinctie si le asociaza valorilor esentiale ale marcii.

Rezultat din istoria sa in permanenta evolutie, acest model propune prin stil si cercetare starea de confort oferita de o tehnologie de avangarda.

C6 se distinge prin puritate si fluiditatea liniilor sale si prin confortul de la bord oferite de thenologiile utile incorporate si totodata moderne : sistemul de afisaj central, alerta de depasire involuntara a liniei de marcaj, proiectoare cu xenon directionale, suspensii cu flexibilitate si amortizoare controlate de computer precum si noul motor V6 Hdi de 208 CP.

Citroen C6 valoarea esentiala a marcii: inovatia. Fiind un autoturism de lux, C6 benificiaza de multe echipamente de varf de gama.

Sistemul de ajisaj pe parbriz. Prezenta acestui sistem inovator este o dovada suplimentara ca Citroen C6 este un vehicul de lux.Acest sistem permite proiectarea pe parbriz a informatiilor importante referitoare la condus :viteza sau indicatiile sistemului de navigatie Toate aceste informatii sunt proiectate direct in campul vizual al soferului.

Confort optim si rafinament : noua suspensie activa cu flexibilitate si armonizare controlata de computer. Aceasta suspensie ofera avantaje evidente in termen de confort optim si de rafinament in comparatie cu suspensiile traditionale cu arcuri elicoidale. Ele garanteaza o echilibrare constanta oricare ar fi gradul de incarcare si numarul pasagerilor.

Tinuta de drum la viteza mare este optimizata datorita diminuarii automate a garzii la sol(-10mm) la peste 110km/h.

A conduce un C6 inseamna a te respecta si a intelege ca a conduce nu inseamna doar a sofa. Cele mai inovatoare si moderne sisteme de siguranta sau de confort se afla pe Citroen C6. Totul este gandit pentru ca drumul sa fie o placere, iar a conduce un C6 sa devina o experienta.

Cand luxul se uneste cu prestanta, cand tehnologia si inovatia sunt sinonime unei masini, rezultatul nu poate fi decat Citroen C6.