ANAF a pus sechestru asigurator pe bunurile lui Gigi Becali, pentru datoriile de 7 milioane de euro pe care clubul Steaua le are la stat. El le va putea folosi in continuare dar nu le va putea instraina.

Gigi Becali va putea sa foloseaca bunurile sub sechestru dar nu le poate instraina. Daca nu plateste pana cand va expira ultimatumul, Anaf va trece la sechestru executoriu adica va vinde bunurile lui Gigi Becali.

Gigi Becali spune ca decizia ANAF este ilegala si ca-l va da in judecata pe Sebastian Bodu.

Chiar daca patronul Stelei si-a vindut actiunile nepotilor sai, actiunea de azi a fost posibila deoarece actele n-ar fi fost inregistrate la Registrul Comertului.

Pe lista neagra a ANAF se afla mai multe echipe de fotbal pe care Sebastian Bodu afirma ca le va sanctiona in curand, la fel ca pe Becali.

Contactat de redactia Hotnews.ro in legatura cu decizia ANAF, Catalin Tolontan, redactorul sef al Gazetei Sporturilor, a declarat ca masura ANAF este binevenita dar ca ar fi bine ca autoritatea nationala sa faca publica lista cluburilor cu datorii si a persoanelor vinovate ca administratori sau patroni.

Aceasta ar duce la risipirea oricarei suspiciuni legata de o vendeta a unui reprezentant al actualei guvernari.

Referitor la impactul acestei decizii, Catalin Tolontan este categoric:

"Daca aceste miscari aduc deservicii fotbalului romanesc? Nici vorba! Cel mai mare deserviciu adus fotbalului romanesc e ca Becali sa fie lasat sa pirateze in continuare societatea in care traieste."