33 de firme din Romania, Pakistan si Ungaria si-au anuntat deja participarea la cea de-a 2-a editie de iarna, a Salonului international de sport si agrement, Expo Sport& Leisure. Evenimentul va avea loc in perioada 20-23 octombrie, in cadrul Complexului Expozitional Targul International Bucuresti Romexpo.

Firmele vor fi gazduite la etajul 1 al pavilionului central, printre cele mai cunoscute nume numarandu-se: Nike, Technogym, Reusch, Sport Total, Umbro, Head si Body Action.

O noutate a acestei editii o reprezinta organizarea de catre Elite Sport Umbro, reprezentanta in Romania a firmei Umbro, a unui concurs pe teme fotbalistice, precum si vizand cultura corporativa a Umbro si a unui concurs de probe de fotbal (demonstratii live). Premiile vor consta in echipamente Umbro.

City Paintball, la randul sau, si-a anuntat intentia de a organiza un concurs de tragere la tinta.

Autografe ale unor personalitati din lumea sportului vor putea fi luate de la standul Sport Total, tot aici urmand a fi organizata si o tombola pentru vizitatori. Premiile vor consta in abonamente la aceasta publicatie, precum si echipamente oferite de ceilalti expozanti.

Programul de vizitare al expozitiei, va fi intre orele 10,00 si 18,00, iar accesul vizitatorilor este permis pe baza biletului de intrare ori a invitatiilor de specialist distribuite de expozanti si organizatori. Pretul unui bilet de intrare este de 4 lei noi, respectiv 40.000 lei vechi.