Miercuri 26 si joi 27 octombrie 2005 va avea loc la Sala Palatului Arenele Carierei, care va aduna 45 de companii de renume in prezentari, standuri, seminarii si oferte de aproximativ 400 de posturi.

Arenele Carierei este primul targ de cariera pentru tinerii profesionisti care au ajuns la acel moment in viata lor cand cauta mai mult decat un job de inceput, aspirand la un post in cadrul unui angajator de renume. De aceea are si deviza "Mai mult decat un job. O CARIERA!".

Evenimentul va reuni 45 dintre cei mai mari angajatori din toate domeniile, care produc la un loc 10% din PIB.

Companiile participante cauta angajati pentru toate nivelurile de experinta oferind de la pozitii de practica, burse de excelenta, posturi pentru candidati fara experienta, pana la posturi care solicita 3 ani de experinta.

Dintre companiile participante putem mentiona: ZAPP, Procter&Gamble, Dacia-Renault, Orange, Romtelecom, IMSAT, Rompetrol, Colliers, Connex, BRD, Citibank, Alcatel, Praktiker, Coca Cola HBC, Scop Computers, Roche, Impact.

Targul va prezenta candidatilor 400 de posturi din cele mai dinamice domenii de pe piata: bunuri de larg consum, banci, farmaceutice, constructii, IT&C, telecomunicatii, inginerie.

Toti cei care doresc sa ajunga in baza de selectie a companiilor trebuie sa isi inscrie CV-ul online la www.ecareer.ro

Participantii pot afla detalii despre posturi atat la standurile companiilor cat si la prezentarile de companii care vor avea loc pe tot parcursul targului.

Prezentarile de companii vor fi completate cu seminarul „Cele 7 mituri care iti distrug cariera" oferit de prima firma specializata in coaching de cariera din Romania – www.careerexperts.ro.

Arenele Carierei se diferentiaza de celelate evenimente de profil de pe piata prin renumele companiilor participante, calitatea posturilor si programelor de management trainee puse in concurs si prin profilul celor peste 3000 de tineri profesionisti care sunt asteptati la eveniment.

Participantii vor putea alege sa participe la oricare dintre sectiunile targului: Prezentari de companii, Standuri de prezentare si recrutare, Workshop-uri pe teme de cariera si Studiul "Cel mai dorit angajator".

Inscrieri, detalii despre participanti si posturile disponibile sunt disponibile la www.ecareer.ro.

Pentru mai multe informatii va rugam sa luati legatura cu:

Ana Giurca

Senior Consultant

021-211 57 11

arene@ecareer.ro

ana.giurca@businessiq.ro