Infern in Ghencea: stelistii vor sa se razbune pe RC Lens!

Steaua are cu adevarat o saptamana infernala. Victoria neta din meciul cu Farul Constanta, scor 4-1, a fost urmata nu de trei zile calme, necesare pregatirii partidei de debut in grupele Cupei UEFA, contra lui Lens, ci de un intreg scandal referitor la sechestrul ce a fost pus pe averea patronului Gigi Becali.

La un moment dat, jucatorii au declarat ca refuza sa se prezinte la aceasta intalnire, in timp ce suporterii au amenintat ca vor organiza un miting anti-Sebastian Bodu. Ambele decizii extreme au fost stopate de finantatorul clubului din Bulevardul Ghencea, care le-a cerut fotbalistilor sa isi demonstreze atasamentul pe teren, prin doua victorii, cu Lens si Rapid.

"Vom fi pe teren si vom incerca sa facem un meci mare pentru a mai sterge din amaraciunea domnului Becali. Vom juca, de asemenea, pentru suporteri si pentru Romania.

Ne asteptam la o atmosfera senzationala joi seara, in Ghencea, mai ales ca este prima partida in fata propriilor suporteri cu Marius Lacatus presedinte", a declarat fundasul Sorin Ghionea, in timp ce Mirel Radoi a fost scurt si concis: "Ce a fost, a fost. Vom castiga meciul cu Lens".

Probleme de lot nu exista nici la Steaua, nici la Lens, astfel ca ambii antrenori vor alinia cel mai bun "11".

Dinamovistii se vad calificati dupa primele doua meciuri

Astazi, Dinamo va debuta in grupele Cupei UEFA. Adversarul, Heerenveen, nu este unul din prima linie, "cainii" putand sa spere la o victorie, care ar asigura, practic, jumatate din calificarea in primavara europeana. Ioan Andone este mai optimist si crede ca echipa va avea sase puncte dupa primele doua meciuri din grupa.

"Se asteapta mult de la Dinamo, am pregatit partida foarte bine si putem sa castigam acest prim joc. Sper sa avem sase puncte dupa doua etape. Tot lotul este valid, iar acest lucru ma bucura. Adversarul este intr-o evidenta crestere de forma, joaca un 4-4-2 in zona, dar noi vom cauta sa ne impunem stilul nostru, nu vom face ceva special pentru ei. Va fi un meci mai greu decat cel cu Everton.

Sa speram ca suntem suficient de inteligenti si ca o sa reusim sa profitam de atuurile noastre", a spus Ioan Andone. Antrenorul lui Dinamo va decide "11"-le de start cu cateva ore inaintea meciului, dupa antrenamentul din aceasta dimineata. "Dinamo este un adversar redutabil, dar sper sa reusim la Bucuresti sa facem si noi un meci bun si sa scoatem un rezultat care sa ne avantajeze.

Mi-a placut foarte mult defensiva celor de la Dinamo, care s-a dovedit puternica, dar nici atacul lor nu este de neglijat. Cred ca va fi un meci frumos", a afirmat De Jonge, antrenorul secund al lui Heerenveen, care a urmarit trupa lui Andone la partida cu CFR Cluj.