De data aceasta insa e adevarat. Gina chiar s-a despartit de cel care i-a stat alaturi cateva luni bune si cu care a format un cuplu, destul de reusit, spun apropiatii celor doi. Codin a fost vazut zilele trecute la Hotelul Intercontinental cu o alta femeie, asta dupa ce a infirmat prin presa zvonurile cum ca ar fi pus capat relatiei cu "iepurasul" Gina.

Gina Pistol este din nou singura.

Tanara s-a despartit in urma cu cateva zile de Codin, zis si Poponet.

Cu toate ca momentan cei doi nu fac nici un fel de declaratii pe marginea acestui subiect, gurile rele spun ca motivul pentru care cei doi si-au spus "Adio" ar fi gelozia excesiva a lui Codin. La accesele acestuia de gelozie s-ar mai adauga si firea excentrica a Ginei.

Se pare ca pe Codin il deranjau foarte tare ipostazele in care aparea iubita lui, Gina, atunci cand consuma ceva mai mult alcool. Un alt motiv ar fi si dorinta Ginei de a aparea din nou nud, cu care tanarul Codin nu a fost deloc de acord.

Asadar, abia vindecate ranile produse de despartirea fulgeratoare a celor doi amorezi (caci asa pareau in vremurile bune), Codin s-a gandit sa se consoleze in bratele unei femei, alta decat Gina.

El a luat duminica masa impreuna cu noua lui cucerire, la restaurantul unui hotelul din centrul Capitalei.

Juna insotitoare a lui Codin este o frumoasa bruneta, anonima deocamdata, aspiranta probabil si ea la statutul de vedeta. S-ar parea ca lui Codin ii plac brunetele, caci atunci cand a cunoscut-o pe Gina, aceasta era blonda, iar cu trecerea timpului, si-a schimbat culoarea parului, devenind aproape bruneta.

Contactata telefonic, Gina Pistol ne-a confirmat ceea ce stiam deja e adevarat.

M-am despartit de Codin, dar am ramas foarte buni prieteni, nu ne-am certat. Prefer insa sa nu discut despre motivele pentru care ne-am despartit. Pot doar sa spun ca ruptura nu s-a produs, asa cum a aparut in presa, din dorinta mea de a aparea din nou nud", a incheiat "iepurasul" Playboy.