Marti, 18 octombrie, a fost ziua de nastere a cantaretului stefan Banica jr. Desigur, cu aceasta ocazie a avut loc o superpetrecere, insa nu acasa la interpret sau la vreun local de fite, cum poate v-ati fi asteptat. Evenimentul a fost sarbatorit asa cum se cuvine in vila Andreei Marin de la Telega. stefan Banica jr.

a vrut sa-si serbeze ziua de nastere la munte, dar nu oriunde, ci chiar in vila de la Telega a Andreei Marin. Gazda, obisnuita sa faca surprize placute, si-a dat toata silinta ca petrecerea pentru aniversarea lui stefan Banica jr. sa fie una cu totul speciala. si a reusit! Marti seara, o serie de masini luxoase s-au strans in fata casei de vacanta pe care vedeta si-a ridicat-o la Telega.

Andreea Marin a dorit ca la petrecere sa le cante musai Nelu Ploiesteanu, de altfel unul din lautarii preferati de "Zana surprizelor". Surse din anturajul vedetei TVR 1 sustin ca acesteia ii place sa petreaca si nu este prima data cand Andreea cheama lautarii sa-i cante acasa.

De altfel, Nelu Ploiesteanu a realizat la ziua lui Banica un numar de senzatie cantandu-i Andreei melodia ei preferata: "Trandafir de la Moldova"! Andreea a fost plecata din tara dupa emisiunea de sambata de la TVR 1, dar a revenit cu 24 de ore inainte de ziua lui Banica. Ea a prevazut totul si s-a straduit sa fie ca la carte.

Petrecerea de la Telega a tinut pana in jurul orei 4.00 dimineata, iar stefan Banica jr. a fost incantat de ceea ce a iesit. Despre o relatie intre Andreea si stefan s-a vorbit prima oara cu cativa ani in urma. Recent, cei doi au revenit in centrul atentiei, atunci cand revista "Vip" i-a surprins impreuna intr-un club din Bucuresti, unde s-au aratat foarte tandri unul cu celalalt.

Surse din preajma celor doi sustin ca Andreea a fost vazuta des in vara aceasta si la studioul lui stefan. De asemenea, dupa revenirea dintr-un concediu petrecut peste Ocean, Andreea a plecat direct pe litoral, pentru a participa la doua concerte sustinute doua seri la rand de stefan in Mamaia si Neptun.

Cu Camelia, artistul are un baietel

Stefan Banica jr. are o relatie de mai bine de patru ani cu Camelia Constantinescu, mama copilului sau, Radu stefan, in varsta de trei ani. Desi nu a intentionat sa se casatoreasca cu Camelia, interpretul a fost de acord sa aiba un copil cu aceasta. Se pare ca, afland din ziare ca stefan o insala cu Andreea Marin, Camelia a decis sa se mute la parinti, nemaiputand ierta infidelitatea lui stefan.

El a avut de ales intre Andreea si Camelia si se pare ca, desi are un copil cu cea din urma, stefan a preferat-o pe vedeta TVR 1. Surse apropiate interpretului sustin ca in acest moment relatia cu Camelia tine de trecut.