Cristina de la Impact are pe zi ce trece din ce in ce mai multi admiratori. Printre acestia se pare ca se numara si directorul firmei Davidoff-Romania, Razvan Bujdoiu, in varsta de 31 de ani. Un afacerist "promitator", dar in acelasi timp insurat si... tatic.

Razvan este casatorit de cativa ani cu Ramona, o cantareata care a facut parte din prima promotie a "scolii Vedetelor" si care este cea mai buna prietena a Irinei Nicolae, fosta membra a trupei A.S.I.A, iubita lui Marius Vizer. Ei au impreuna o fetita de aproape doi ani.

Razvan asculta muzica formatiei Impact, ba chiar a chemat trupa cu pricina, din care face parte Cristina, la Brasov, orasul sau natal, la un recent concert. Asa au luat nastere zvonurile conform carora tanarul afacerist ar visa in secret la frumoasa trupei. insa amorul - de care vorbeste mai multa lume - este bine "camuflat".

Ei nu s-au afisat impreuna, iar in ultima seara a festivalului "Cerbul de Aur" Razvan si-a facut aparitia in barul de noapte al hotelului Aro alaturi de nevasta lui, Ramona.

intrebat ce parere are despre Cristina si daca sotia lui nu este deranjata de faptul ca despre el s-a auzit ca ar fi indragostit de cantareata, Razvan a mers pe varianta amicitiei, insa declaratia lui lasa loc de multe interpretari, mai ales in partea finala: "Cristina este o cantareata extraordinar de sexy si cu o voce superba.

Este o fata superfaina, pe care o apreciez foarte mult, mai ales pentru ca nu are fite si este de un mare bun simt. Recunosc ca am chemat trupa Impact la un recent concert de la Brasov. Atat. in rest, nu discut despre aspectele sentimentale. Atata timp cat eu nu am nimic de declarat si de comentat, sotia mea nu are nimic de obiectat".

Ce are Cristina de la Impact de comentat cu privire la ceea ce s-a auzit? Interpreta sustine ca intre ea si Razvan Bujdoiu nu s-a intamplat nimic. "Nu e nimic de declarat. E un tip cam insurat... Ne-am cunoscut la Brasov, la un concert la care ne-a chemat. Ne-am salutat si atat. Nu s-a intamplat nimic", ne-a declarat Cristina.