Exact acum o saptamana, in cotidianul „Libertatea" a aparut declaratia lui Aurel Padureanu, sotul Corneliei Catanga, potrivit careia „Andreea Marin e un inger cu fata murdara, iar lacrimile ei sunt false". Intregul scandal a fost declansat in urma emisiunii „Surprize, Surprize" de sambata, 16 octombrie, la care au fost invitati, printre altii, Cornelia Catanga, Aurel Padureanu si Paolo Coelho.

Cei doi cantareti sustin ca au fost sabotati de Andreea Marin si echipa emisiunii, care a transmis pe post un calup publicitar, in locul momentului artistic sustinut in studio de scriitorul brazilian impreuna cu Padureanu. Mai mult, Catanga si Padureanu afirma ca la reluarea emisiunii, de luni, 17 octombrie, au fost scoase toate secventele in care ei au aparut in timpul transmisiunii in direct.

Chiar in ziua aparitiei acestor articole, in care Cornelia Catanga si sotul ei isi exprimau nemultumirile legate de modul cum au fost tratati la emisiunea „Surprize, Surprize", cantareata a primit pe telefonul mobil urmatorul SMS: „Eu am fata murdara? Dar voi ce aveti, nespalatilor? Putiti a transpiratie de mi-a venit sa vomit. Duceti-va dracului, tiganilor!".

Mesajul a fost trimis de pe o cartela pre-platita, iar in cazul apelarii numarului respectiv intra mesageria vocala.

„E vorba de discriminare rasiala"

Cornelia Catanga are insa suspiciuni in ceea ce-l priveste pe expeditorul mesajului. „Nu pot aduce nicio acuzatie, n-am nicio dovada. Oricine isi poate cumpara o cartela de cateva sute de mii de lei, pe care sa o arunce dupa ce o foloseste. Dar mesajul suna ca si cum ar veni de la ea (Andreea Marin - n.r.)", afirma cantareata. „Totusi, nu cred ca s-ar cobori la nivelul asta.

Aici e vorba despre discriminare rasiala", adauga ea. „As fi putut evita tot scandalul acesta. Am vazut-o la repetitii cum tipa la oamenii din echipa si trebuia sa-mi dau seama ca nu e bine sa ma duc la emisiune", mai spune regina muzicii lautaresti.