Intr-un dialog cu Stelian Tanase am afirmat ca, dupa ce presedintele Romaniei s-a implicat in eliberarea jurnalistilor rapiti in Irak, presa si-a luat revansa, redindu-i libertatea ostaticului Basescu, tinut intr-un dulce prizonierat de familia Cocos.

Numai ca, odata scapat din lant, Basescu a muscat microfonul unei reporterite de televiziune, incercind, printr-o mistocareala de Obor, sa-i puna cu limba parul blond pe bigudiuri, la umbra podului de la Maracineni.

Sigur ca nimeni n-a murit pina acum din pricina mitralierei de hahaituri din dotarea acestui martir al presei, dar serviciile secrete ar fi fost datoare sa-l anunte ca iarna bate la usa si poporul nu mai e atit de dispus sa se scalde ca asta-vara in cascadele naucitoare ale risului sau.

In loc sa stea citeva zile in carantina ca sa-si dreaga mecla sifonata, Traian Basescu, alergic la apretul si masina de calcat a doftorilor sai de imagine, a tulit-o la o cura de aerosoli in Sanatoriul din Giulesti.

Fotografia rizareata de pe prima pagina a ziarelor, unde-l putem admira pe presedintele Romaniei autorastignit intre Gigi Becali si George Copos, a mai adaugat un piron in crucea pe care se da huta de-o vreme alesul nostru de la Cotroceni.