„Vreau sarutareaa taa (yeah) / Doar tu esti dragostea meaa (come on, yes, yes), / Nu-mi pot imaginaa, / O noapte faraa iubirea taaa"… Lalalalalalaaaaaaaa… Hei, cine n-a fredonat oare, la coada la piine, aceste versuri ale unui cintec celebru pe motiv ca il auzise cu 10 minute inainte, la radioul din masina… aaa, pardon, pe motiv ca era indragostit muci? Lalalalalaaaaaalaaa, luati repede un Rudotel, caci tot despre dragoste va fi vorba si in rindurile de mai jos.

Pentru ca nu am fost deloc cuminti, intre inundatii si gripa aviara, mai exact in preajma Cerbului de Aur, Doamne-Doamne ne-a mai trimis pe cap o belea. Hai, nu va faceti ca nu stiti ca si cum ati fi in faza de negare, e vorba de despartirea Andrei de Dragos de la Groove (foto 1). Si e nasol.

Pentru ca, in aia doi ani cit au stat impreuna, nici macar noi nu ne-am putut imagina o noapte fara iubirea lor, daramite ei insisi. Cu atit mai mult cu cit avem impresia ca Dragos a fost fericitul cistigator al mult mediatizatei feciorii a Andrei. In fine, ca o coincidenta stranie, cam in aceeasi perioada s-a mai produs o despartire in showbiz-ul romanesc.

E vorba de aceea a lui Catalin Maruta de TVR si Tonomatul DP2, pe care le-a parasit pentru o emisiune la Realitatea TV. Si inca o despartire (cam multe, stim!): aceea a lui Maruta de fosta sa iubita si colega de echipa la Tonomatul DP2, Iulia Ioanitoaia (foto 2, si da, e chiar fata lui tata Ovidiu).

Ei, si acum ajungem in sfirsit la subiect: da, frate, Catalin Maruta s-a imbigubat cu Andra la vremea cind filmau impreuna videoclipul piesei Baietii si fetele ce vor, vreme la care nici unul dintre ei nu-si lichidase vechile angajamente amoroase. Intre timp le-au lichidat, dupa cum va spuneam, dar relatia lor continua sa ramina secreta.

De ce? Pentru ca Maruta e pe genul cu doua relatii in paralel si, sperind ca se va impaca si cu Iulia, a pacalit-o pe Andra sa nu trimbiteze combinatia in care se afla. De impacat nu s-a mai impacat cu Iulia, deci a ramas decit cu o gagica, dar, cum ar zice el, mai bine decit cu una decit fara nici una.

Sigur ca, inainte, pe vremea cind Maruta o dubla pe Iulia Ioanitoaia cu Augusta Dumitrascu (actuala sotie a lui Lazarov care l-a lasat pe Maruta odata cu mutarea de la TVR la Antena 1 si intilnirea incendiara cu magnatul telenovelelor), era mai bine, dar asta-i viata, citeodata nu se poate mai mult. Sau mai multe.

In fine, i-am sunat pe cei doi si va prezentam mai jos declaratiile lor. Andra: „Cum adica relatia mea secreta cu Maruta? Pot sa stiu si eu de unde ati aflat chestia asta? Este un fel de a spune, acuma, mai nou ca, daca esti prieten cu cineva, trebuie sa fii impreuna. Ma rog, de fapt, eu nici nu vreau sa comentez. Am mai spus-o si o mai spun: Sint foarte buna prietena cu el".

Catalin Maruta: „Care e chestia? Cu Andra sint prieten bun si mai sint oameni din muzica cu care sint prieten. Nu am o relatie personala cu ea".