Cum poti sa faci 100 de Ilfoveni sa incapa intr-o dubita? Scoti autobuzele RATB, introduci maxi taxi, ca sa scoata "sarmanele" firme un ban mai bun, ca bilete elibereaza numai cand au controale, in rest evaziunea fiscala e in floare...

Cui ii pasa?

Ne intrebam si noi....

Circula doar zvonuri in tentativa de a gasi o noima pentru ceea ce se intampla...ca fosti sau actuali primari nu au dat fonduri cu care ar fi trebuit sa contribuie pentru autobuzele RATB, care pana la urma erau niste vechituri cu care deseori iti asumai riscul de a ramane pe traseu, eventual inzapezit.....

Oamenii se mai revolta, mai sparg unii geamuri de maxi taxi sau de autobuze, disperati ca nimeni nu pleaca urechea la ceea ce ar avea populatia de spus.

Dar ce fac Ministerele de resort? Daca exista coruptie in primarii-- si de aceea nu s-au dat banii pentru transport RATB, cine trebuie sa controleze primariile? Ce fac autoritatile? De sloganuri goale de gen "Nu da spaga", scoase "pe tapet" de ochii si cu banii U.E. nu avem nevoie. Avem nevoie de fapte care sa demonstreze pertinent ca autoritatile isi fac datoria.

Ca atunci abia nimeni nu ar mai lua spaga si nu ar mai confunda banii publici cu propriul buzunar, totdeauna in favoarea buzunarului.

De vorbe goale si de proiecte fara termene de finalizare -- vezi proiectele cu zona metropolitana nu avem nevoie. Vrem termene pentru masuri de rezolvare a problemelor care apar/exista -- si sa stim si cine ar trebui sa dea socoteala daca proiectele nu sunt bine finalizate.

Intre timp cine sa va mai creada, cand RATB-ul investeste in ecrane pe troliebuzele 69, in loc sa achizitioneze masini pentru parcul mult prea mic al Bucurestiului si imprejurimilor.

Aceasta ne priveste pe noi, cetatenii, ceea ce se intampla in viata noastra de zi cu zi, nu ambitiile dvs. politice, nu partizanate si alte povesti de-ale dvs. de adormit copiii.

ana_aurelia2003@yahoo.com