1. Orice fel de intelegeri si conditionari, la acest nivel, sint perfect posibile. Dar, cind e cu voia celor mari sau in folosul lor direct, daca nu al asociatilor macar, se face ca vorbim despre afaceri cinstite, strategice sau cum vreti sa le spuneti. In asemenea cazuri, de buna seama, valorile europene nu sint in suferinta. Dar, povestea e veche, atit in Europa, cit si-n lume.

2. Tovarasa Uniune Europeana a dat-o pe rushinika la capitolul coruptie nu cu Parlamentul, ci cu onor Comisia Europeana condusa de Jacques Santer, singurul Executiv european trimis la plimbare din asemenea motive, daca nu ma insel.

3. Despre Raportul de monitorizare nu ma pronunt inainte de a-l citi. Tot, asa, de-a naibii. Pentru ca, la fel ca in alti ani, foarte multi sint tentati sa judece raportul in sine, nu ce prezinta raportul.

Pafnutie

HRR :: Membru Senior

Vis-a-vis de punctul 2, ei macar l-au trimis la plimbare, pe cind noi .... bombo si-a infipt ghearele posteriorului in scaun, si nu s-ar da dus pentru nimic in lume, desi oricine cu IQ-ul mai mare decit numarul de la pantof poate sa-ti enumere o groaza de cazuri de coruptie.... 1-0 la ei, as usual.

nutz

HRR :: Master