Cu o saptamana inaintea meciului Steaua – Sampdoria din Cupa UEFA, poarta genovezilor a fost perforata deja de un roman. Adrian Mutu a marcat miercuri seara al doilea gol al lui Juventus, in partida castigata de torinezi cu 2-0, in etapa a 9-a din Serie A.

"Briliantul" a fost declarat de Agentia Datasport cel mai bun jucator al intalnirii, el fiind coautor si la prima reusita a "bianconerilor", semnata Trezeguet. "Folosit pe partea dreapta, Mutu a evoluat in fapt ca atacant. A aparut in toate pozitiile si a marcat un gol frumos care a linistit trupa antrenata de Fabio Capello", scrie Datasport.

GRUPA C

Hertha Berlin, una dintre adversarele Stelei, s-a calificat in turul trei al Cupei Germaniei, dupa ce a invins cu 3-0 pe teren propriu pe Borussia Monchengladbach. Golurile trupei lui Falko Gotz au fost marcate de Fathi (’35), Cairo (’51) si Marx (’80). Dupa ce a fost umilita la Bucuresti, Lens a pierdut si in 16-imile Cupei Ligii Frantei, 2-3, acasa, cu Auxerre, parasind astfel competitia.

Pentru formatia lui Francis Gillot au marcat Dindane (’20) si Thomert (’56). Pentru Halmstad, sezonul intern a luat sfarsit in week-end.

GRUPA F

Olympique Marseille a ingrosat randurile formatiilor care si-au luat adio de la Cupa Ligii Frantei. Elevii lui Jean Fernandez au pierdut, 0-1, intalnirea cu Bordeaux din 16-imile intrecerii. Marseille s-a eliminat practic singura, in urma autogolului lui Meite din minutul 84. Celelalte adversare ale lui Dinamo in Grupa F, Levski Sofia, TSKA Moscova si Heerenveen, nu au jucat miercuri in Cupe.

Formatia olandeza va intalni insa astazi in etapa a 10-a de campionat pe Ajax Amsterdam.

GRUPA G

Adversarele Rapidului, care au evoluat miercuri, nu au prins o zi buna. Sahtior Donetk, echipa lui Mircea Lucescu, a parasit Cupa Ucrainei, dupa ce a pierdut 0-1 in optimi, in fata lui Karpaty Lvov. In Franta, Rennes, formatia lui Ladislau Boloni, a fost eliminata din Cupa Ligii, fiind invinsa, 0-1, de Montpellier. Si Stuttgart a pierdut, 2-3 cu Hansa Rostock, in turul 2 al Cupei Germaniei.

Paok Salonic a fost eliminata din Cupa Greciei de Agrotikos Asteras la penalty-uri, 4-5. Dupa 90 de minute, scorul a fost 1-1.