Aveam senzatia de acum o luna ca se trece peste vointa haotica a politicienilor romani si bulgari si s-a hotarat deja extinedea UE in 2007. Aceasta schimbare de viziune globala din partea UE s-a facut de curand motivele putand fi banuite analizand contextul international. Politica externa a Romaniei nu a avut prea mari ecouri in ultimul an. Politica interna o stim cu totii.

Nu, nici pe departe guvernul Tariceanu nu este cel mai bun. Putea sa fie si inca poate, dar in nici nu caz nu este cel mai bun.

"Am fost luati cu totul" si impulsionati sa intram in UE in 2007. Am mai spus ... politicienii romani se vor fi treziti probabil de artificiile cu care vom serba integrarea. Nu este meritul lor daca Romania se va integra in UE in 2007.

Ei se gandesc cum sa faca marea si aberanta capitala pana la Dunare. Super metropola cucuiata. Vin bani de la UE si se gandesc cum sa ii investeasca in terenuri virane in prealabil cumparate de ei. Nu ii intereseaza cat de ineficienta este cheltuirea miliardelor primite. Ii intereseaza numai banii. La ce le-or trebui atatia bani ... ma intreb, ca oricum nu fac nimic cu ei ...

Iar aceasta idee a metropolei e sustinuta si de Coalitie si de PSD. Am spus asta aici ca sa prezint putin imaginea pe care o am in prezent despre politicienii romani. In rest. Raportul de tara poate sa ne ajute pe noi ca cetateni. Este cum nu se putea mai bun. Doamne ajuta!

Albu Zahar

HRR :: Membru Senior