Echipa de fotbal Dinamo sta pe un butoi cu pulbere, dupa eliminarea din optimile de finala ale Cupei Romaniei, in fata divizionarei secunde Petrolul Ploiesti. A doua zi, Ioan Becali, presedinte executiv al gruparii din Soseaua Stefan cel Mare, a iscat un scandal-monstru in vestiarul „cainilor rosii". Fostul impresar a intrat val-vartej peste jucatori, reprosandu-le prestatia sub orice critica.

Baltoi, amenintat cu excluderea

Tintele principale ale lui Becali au fost Stefan Grigorie, Ianis Zicu, Vladut Munteanu si Alexandru Baltoi. „Fane" ar fi fost lovit cu palma dupa ceafa de Becali, iar atacantului Alexandru Baltoi i s-a transmis ca nu va prinde echipa nici la Dinamo II, daca va continua sa joace la fel cum a facut-o impotriva „gazarilor"!

In apararea fotbalistilor a sarit imediat antrenorul Ioan Andone, aflat de mai multa vreme „pe craca".

„Nu-i mai critica pe jucatori! Daca ai ceva, zi-mi mie!", ar fi intervenit tehnicianul. „Ando" a fost repezit de ex-procurator: „Tu sa taci! Nu mai vorbi! N-ai zis ca ai cel mai bun lot din Divizia A?".

Becali are, se pare, o „cartita" la echipa, in persoana italianului Marco Oneto, care-i da informatii despre jucatorii care nu se pregatesc asa cum trebuie la antrenamente. Unul dintre cei „parati" joi de Oneto a fost Vlad Munteanu.

Afland despre iesirea lui Ioan Becali, presedintele Nicolae Badea a convocat ieri o sedinta cu actionarii. „Nu vom lua masuri impotriva antrenorului si a jucatorilor. Lui Ioan Andone nu i s-a propus prelungirea contractului deoarece nu se afla inca in ultimele sase luni de contract", a mentionat Badea.

Andone, caruia ii va expira contractul cu Dinamo la sfarsitul sezonului, le-ar fi comunicat apropiatilor sai: „Nu mai rezist! Nu am niciun motiv sa raman in club de la vara!".

Adrian Iordache a scapat basma curata

Adrian Iordache, fotbalistul dinamovist care a accidentat mortal un om cu masina, in timp ce se intorcea de la Pitesti spre Bucuresti, a fost scos de sub urmarire penala.

Pe 23 septembrie 2004, Iordache a intrat intr-un sant de pe marginea autostrazii. La locul accidentului, politia a descoperit cadavrul unui barbat. Anchetatorii au stabilit ca omul fusese omorat de un camion, nu de automobilul condus de Iordache. Atunci, alaturi de Iordache, in masina se mai aflau Dorin Semeghin si Lucian Goian. Tustrei se intorceau de la un chef, in jurul orei 5.00.