In tinuta de gala, cu frac si cu joben, actorul american Ethan Hawke a fost gazda Balului de Halloween organizat de mama lui, Leslie Hawke, sambata seara, la Palatul Parlamentului din Bucuresti. O petrecere exclusivista la care au participat aproape 600 de invitati, oameni de afaceri, diplomati, politicieni si vedete.

Deghizati in spirite, domnite, vrajitoare, din seria de Halloween au facut parte Andreea Esca si Alexandre Eram (acesta din urma deghizat in preot catolic), Andi Moisescu, Tania Budi, Catalin Botezatu, „holograful" Mugurel Vrabete sau creatorul Razvan Ciobanu, dar si reprezentanti diplomatici la Bucuresti, printre care ambasadorul Marii Britanii, Quinton Quayle.

Acestora li s-au adaugat o parte din politicieni, printre care Mioara Mantale (acoperita cu o manta galbena), George Copos sau Calin Popescu-Tariceanu (acesta din urma venit la bal dupa ce a trecut pe la nuntile de sambata, cea a primarului Liviu Negoita si cea a ministrului apararii, Teodor Atanasiu).

Alti aproape 300 de invitati au participat la petrecerea care a urmat cinei festive, care a durat pana pe la doua noaptea. Printre donatori s-au aflat Dumitru Gorzo, Ion Barbu, Ioan Nemtoi, Stefan Popa Popa’s, fiecare dintre acesti artisti oferind cate o lucrare din portofoliul sau pentru licitatia organizata in cadrul evenimentului.

Putin racit si obosit dupa patru zile de pregatiri si evenimente, Ethan Hawke a plecat la miezul noptii catre apartamentul sau de la Hotelul Athenee Palace Hilton. Pentru ca limuzina Maseratti de care s-a folosit in toate aceste zile nu mai era de gasit tocmai in momentul in care a hotarat sa paraseasca Palatul Parlamentului, actorul a plecat spre hotel cu un taxi.