Dupa ce a trait o poveste de dragoste alaturi de Catrinel Sandu, a avut o scurta relatie cu Nicoleta de la Hi-Q si a facut o pasiune nebuna pentru Gabriela Spanic, Lucian Viziru a-ntalnit o noua iubire: Andreea Andrei, una din fetele "bune si nebune" de la PRO TV. Andreea are 19 ani, a devenit cunoscuta prin show-ul "Miss Playboy Romania 2005" si va aparea pe coperta Playboy din noiembrie.

Relatia dintre Lucian si fatuca cea sexy de la "Bune si nebune" pare un pic altfel decat cele dinainte, pentru ca starul din "Lacrimi de iubire" a luat un aer protector. Refuza sa dea amanunte despre viata lui intima, fiind de parere ca articolele din presa pot dauna iubirii ce-l leaga de noua partenera.

insa nu poate ascunde intensitatea sentimentelor incercate pentru Andreea: are ochii plini de bucurie de cate ori aude rostit numele ei. O data cu rolul ce i s-a oferit in "Lacrimi de iubire", Lucian are tot mai putin timp liber. si asta pentru ca e interpretul unuia din personajele principale, Mihai. Chiar si asa, Lucian face orice pentru a fi cat mai mult in preajma iubitei.

Iar atunci cand timpul nu i-o permite, solutia e celularul. Lucian are pe ecranul mobilului poza Andreei. Daca in cazul idilei pe care a avut-o cu blonda Nicoleta, de la Hi-Q, Lucian marturisea ca programele incarcate pe care le aveau amandoi au stagnat relatia, de data aceasta se pare ca vedeta postului Acasa TV vrea sa evite acest lucru.

in putinul timp liber pe care il are, in loc sa vorbeasca despre Andreea, Lucian Viziru prefera sa fie in compania ei.