O veste de ultima ora a facut valva in randul fanelor AKCENT. Trupa lor favorita a avut saptamana trecuta un turneu european de promovare a single-ului KYLIE, varianta in limba engleza a piesei Dragoste de inchiriat. Adi, Mihai, Marius si Sorin au avut aparitii in cateva emisiuni importante de la radiourile si televiziunile din Belgia si Olanda.

Acest turneu are loc dupa ce trupa Akcent a ocupat locuri fruntase in clasamentele olandeze si belgiene cu varianta in limba engleza a piesei "Dragoste de inchiriat" - "Kylie".

In acest moment piesa "Kylie" ocupa locul 7 in topul dance din Olanda iar in Belgia locul 22, devansand piese internationale cu saptamani bune de top. Acest succes internatioanal vine dupa ce piesa "Dragoste de inchiriat" a facut adevarate furori in Romania dar si la sud de Dunare, in Bulgaria.

Titlul albumului parea sa prevesteasca acest deznodamant. SOS: suntem in pericol de a-i pierde pe Akcent-i in favoarea viitoarelor fane din Olanda si Belgia. Dupa ce i-au cucerit cu ritmurile piesei KYLIE, suntem convinsi ca AKCENT-ii ii vor cuceri si cu sarmul si dezinvoltura lor.

Fetelor, asta e: sunt prea buni pentru a-i tine doar pentru noi.

Sursa: Roton