Marti dimineata, la matinalul Antenei 1, Laura Andresan a fost invitata principala in cadrul editiei speciale de Halloween.

Laura si-a facut aparitia insotita de cele doua dansatoare ale sale Raluca (stanga foto) si Cristina (dreapta foto), acoperite cu niste masti infricosatoare de Halloween, insa fustele minuscule le-au dat de gol si multimea din platou a inceput deja sa scandeze, ghicind personajele de sub deghizare.

Discutia relaxata a aratat ca Laura se simte ca la ea acasa in orice postura si ca muzica nu e un rol impus; s-a discutat despre cel mai nou proiect al Laurei, albumul ce va iesi pe piata in curand.

Laura a povestit pataniile de la filmari si cateva detalii despre proiect: mai ales faptul ca va exista un clip necenzurat si foarte fierbinte disponibil doar pe CD.

In asteptarea variantei cenzurate ce va incepe sa ruleze pe Tv cat de curand, fetele au oferit o mica mostra delicioasa telespectatorilor matinali : un sarut fierbinte intre Laura si dansatoarele sale, Raluca si Cristina.

Raluca, ne-a dat si o declaratie in exclusivitate imediat dupa intamplare, in uralele publicului masculin (si nu numai ) de pe platoul Antenei 1 : «Nu am mai sarutat niciodata o femeie pana la filmarile clipului Muntele Venus. Si imi place ca am inceput cu Laura, saruta foarte excitant, asa ca nu m-a deranjat deloc sa tragem duble peste duble la scenele lesbi din clip.

In dimineata asta ne tot gandeam ce am putea face, ca sa aratam fanilor cam ce vor vedea un clip. Si un sarut la fel de senzual ca cele din clip a fost varianta castigatoare... si aproape difuzabila « , a povestit razand Raluca sub privirile aprobatoare ale Laurei. Laura a declarat la randul ei ca si-a gasit echipa perfecta cu cele doua fete, care, spune ea « fac un show fantastic in concerte !«.

Asteptam noi suprize din partea Laurei, si dupa cum spune chiar ea, lista e lunga...