In trimestru al treilea al anului curent, activitatea bursiera a cunoscut o evolutie foarte incurajanta. Dupa o perioada de stagnare a urmat o perioada cu reveniri puternice, aproape continue ale preturilor.

Data fiind situatia existenta, SSIF Broker SA a inregistrat o crestere a profitului lunar obtinut, iar plasamentele in titluri s-au dovedit rationale, emitentii lor inregistrand rezultate financiare bune.

Astfel, SSIF „Broker", prima societate de servicii de investitii financiare listata la cota bursei, a obtinut pe primele noua luni ale anului curent un profit brut de 11,7 milioane RON (3,25 milioane EURO), o crestere de 171% fata de profitul obtinut in aceeasi perioada a anului 2004.

Marimea veniturilor totale realizate a fost de 17.744.428 RON, care reprezinta o crestere cu 144 % fata de veniturile totale obtinute in aceeasi perioada a anului precedent. Cheltuielile au fost de 8.987.418 RON, in crestere fata de perioada corespunzatoare anului anterior cu numai 106 %. In aceste conditii, profitul net/actiune a fost de 0.3098 RON.

Unul dintre obiectivele SSIF Broker SA pe anul 2005 este extinderea retelei teritoriale.

In concordanta cu acest obiectiv, in trimestrul III SSIF Broker SA a obtinut autorizatia CNVM pentru functionarea a inca 7 subunitati in urmatoarele orase: Sighetul Marmatiei (judetul Maramures), Timisoara (Timis), Sighisoara (Mures), Piatra Neamt (Neamt), Constanta, Botosani si

Iasi. Extinderea retelei teritoriale va contribui intr-o mare masura la cresterea cotei de piata si a profitului SSIF Broker, astfel ca o valoare de 140 miliarde profit brut la sfarsitul anului este usor de atins.